Un altfel de Iohannis, la Etno TV: Prima iubire, gelozie, dragoste la prima vedere si socrii

Vineri, 14 Noiembrie 2014, ora 20:28
16749 citiri
Un altfel de Iohannis, la Etno TV: Prima iubire, gelozie, dragoste la prima vedere si socrii
Foto: Etno TV

Candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, a oferit, vineri seara, un interviu in care a aratat o alta fata, cea de om simplu cu trairi obisnuite, povestind de la amintiri din copilarie si adolescenta pana la lucruri din viata de cuplu.

Liderul PNL a povestit la Etno TV ca isi aminteste cu drag de casa copilariei, care se afla in Centrul Vechi al Sibiului. "Am locuit cu parintii si bunicii din partea tatalui", a spus Iohannis, care a povestit ca visul sau in liceu era sa ajunga profesor de fizica, ceea ce s-a si intamplat.

Acesta a vorbit si despre anii studentiei, despre care spune ca au fost frumosi, dar a precizat ca a si simtit ca in comunism lucrurile mergeau din ce in ce mai prost.

"Mi-am dorit libertate si nu am avut in studentie. Libertate si libertatea de a circula si nu am avut. Prima mea iesire din tara a fost in 1990 cand am avut ocazia sa merg in Germania la prieteni. (...) Nu am avut de suferit din cauza etniei. Pe vremea mea nu a existat o discriminare pe criterii etnice, cel putin unde am fost eu, la Cluj", a continuat liderul PNL.

Presedintele PNL a fost intrebat daca in adolescenta a fost curtat de fete, iar el a raspuns ca "mai degraba le curtam eu pe ele".

Iohannis a cantat o strofa din imnul Romaniei, intr-o conferinta de presa (Video)

Iohannis, despre prima dragoste

Klaus Iohannis a mai spus ca prima data i-a placut de o fata in clasa a patra, dar ca adevarata sa dragoste a aparut mai tarziu.

"Adevarata mea dragoste a venit mult mai tarziu si pana in ziua de azi am ramas cu ea. E sotia mea, Carmen. Ne-am cunoscut intr-o excursie. A fost dragoste la prima vedere", a povestit primarul Sibiului.

Iohannis a adaugat ca el si Carmen au fost impreuna multi ani inainte de casatoria ce a avut loc in 1988.

"Apoi am fost prieteni mai multi ani si ne-am casatorit destul de tarziu, abia in '88. Parintii si socrii au fost de acord. Soacra-mea e in Sibiu, socrul meu a decedat in 2010. A fost un om destoinic si m-am inteles extraordinar cu el", a continuat el.

Iohannis a marturisit ca nu este un tip gelos, dar a mentiont ca pentru el si Carmen este o noutate sa stea atat de mult timp departe unul de celalalt.

Iohannis: Decat sa fiu marlan, mai bine pierd

"Suntem o pereche care nu prea a stat despartita. Foarte rar s-a intamplat sa stam despartiti. Evolutia din ultima vreme e una neobisnuita pentru noi, ca in aceasta campanie am umblat peste tot.

Nu sunt un tip gelos. Sotia poate si-ar dori sa stau mai mult acasa, dar independent de asta intelege care este cerinta momentului si ma incurajeaza", a punctat candidatul ACL.

Iohannis, despre sotia sa: Va fi o prima doamna. Nu va fi zilnic alaturi de mine, la televizor

Cat despre secretul unei casnicii fericire, Iohannis spune ca important este sa iti iubesti partenerul si sa iti doresti un viitor cu el mai departe.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#Iohannis gelozie sotie, #Iohannis casa copilariei Sibiu, #Iohannis viata cuplu, #Iohannis sotie Carmen , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014