Tudor Chirilă, mesaj dur la adresa președintelui Iohannis: „Nu sunteți un neamț serios ci un leneș ahtiat după imagine”

Autor: N.G.
Miercuri, 10 Noiembrie 2021, ora 22:25 149220 citiri
Tudor Chirilă, mesaj dur la adresa lui Klaus Iohannis

Tudor Chirilă a postat miercuri, 10 noiembrie, un mesaj video foarte dur la adresa președintelui Klaus Iohannis. Artistul spune despre acesta că este ”un ticălos”, în principal pentru situația în care a adus țara în ultimele luni.

”(...) Aș vrea, dle Iohannis, să știți de la mine că vă consider un ticălos. Cred că sunteți un mare ticălos și e important să vă spun chestia asta, adică e ultima pe care o am ca cetățean: dreptul la liberă exprimare. Eu nu v-am făcut ticălos, așa, fără motiv. Practic nu sunt primul care vă face ticălos în perioada asta.

Sunteți un ticălos și trebuie să rămână cumva video-ul acesta mărturie. Sunteț ticălos pentru multe lucruri dar mai ales pentru situația în care ați adus această țară în ultimele luni, pentru ticăloșii pe care ați ales să-i tolerați lângă dumneavoastră, pentru așteptările multora pe care le-ați înșelat, și aici nu mă refer la mine. E bine să știți că eu nu v-am votat decât ca răul cel mai mic”, afirmă Tudor Chirilă.

Cântărețul spune despre președinte că a pozat în toate lucrurile care de fapt nu este. ”Ați pozat într-un constructor, într-un om de echipă și mai ales într-un om cu respect față de lege. Ați reușit să păcăliți o țară întreagă atunci când v-ați dus la Ordonanța 13, ați făcut un lucru bun atunci, ați oprit Ordonanța 13, pentru că după foarte mult timp să încercați să-l aduceți pe Grindeanu în Guvern, acuma spuneți că nu-l mai aduceți și așa ma departe”, spune Tudor Chirilă.

Artistul îl acuză pe Klaus Iohannis că a aruncat țara în criză. ”Sunteți direct vinovat de această criză politică, doar nu vă așteptați ca USR-iștii să stea slugi și să le dați afară toți miniștrii, știți foarte bine chestia asta. Este o criză politică pe care ați declanșat-o, sunteți vinovat de chestia asta! Sunteți responsabil și vinovat, și ați înșelat așteptările tuturor! Sunt foarte convins că mulți oameni au fost înșelați de cei 1,90 m câți aveți și de aliura asta de german serios. Din păcate nu sunteți un neamț serios, sunteți mai degrabă profilul unui leneș, unui ahtiat după imagine, și, da, v-am votat cu toții pentru că v-am considerat răul cel mai mic”, susține Chirilă.

Acesta mai spune că singurul scop al lui Klaus Iohannis a fost să se asigure că are o ”gașcă, niște cozi de topor”. ”Persoana lui Florin Cîțu s-a dovedit destul de folositoare. Nu știu în ce relații o să mai fiți de acum înainte și nici nu mă înteresează. Singurul lucru pe care l-ați demonstrat că-l aveți în agendă este să refaceți USL-ul”, mai afirmă artistul.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News