Tomac (PMP): Il sustinem pe Iohannis in turul al doilea. Dancila trebuie eliminata din viata politica

Miercuri, 13 Noiembrie 2019, ora 13:03 6902 citiri
Foto: Facebook/Eugen Tomac

Liderul Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, a anuntat ca membrii si sustinatorii PMP vor da un vot categoric de sustinere a candidatului care trebuie sa o elimine intr-un mod cat mai ferm pe Viorica Dancila din viata politica, adica pentru Klaus Iohannis.

"In nici un caz nu putem sustine un om pe profilul doamnei Dancila. In nici un caz nu putem sustine ca partid de dreapta un candidat de stanga. Avem multe puncte comune cu colegii din PNL, suntem impreuna in Partidul Popular European in cadrul UE, dar aceasta decizie o vom lua in cadrul Consiliului Executiv National, legat de cat de mult ne vom implica in campanie", a declarat Tomac, miercuri, la RFI Romania.

Eurodeputatul a precizat ca voturile alegatorilor PMP vor merge catre Klaus Iohannis, in turul al doilea.

"In mod clar, membrii si sustinatorii nostri vor merge la vot si vor da un vot categoric de sustinere a candidatului care trebuie sa o elimine intr-un mod cat mai ferm pe Dancila din viata politica", a punctat Tomac.

Si USR PLUS a anuntat in aceasta saptamana ca il vor sustine pe Klaus Iohannis in cel de-al doilea tur de scrutin de la prezidentiale, programat pe 24 noiembrie.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News