Sotia lui Iohannis - examen de moda marca Iulia Albu

Luni, 17 Noiembrie 2014, ora 13:03
42654 citiri
Sotia lui Iohannis - examen de moda marca Iulia Albu
Foto: Site oficial Iulia Albu

Fashion editorul Iulia Albu nu a ratat ocazia de a comenta tinutele afisate de sotiile celor doi candidati in turul doi la presedintie: Daciana Sarbu si Carmen Iohannis.

"Felicitari! O ador pe ACESTA (sic!) Carmen Iohannis care se apropie cu pasi repezi de eleganta si rafinamentul unei veritabile prime doamne!", scrie pe blog Iulia Albu.

"Despre Klaus Iohannis pot spune doar: IM-PE-CA-BIL! - nota cuplului: 10", mai noteaza fashion designerul, care dupa primul tur o criticase pe Carmen Iohannis pentru alegerile facute.

Despre vestimentatia de atunci, Iulia Albu nota ca aceasta trimite cu gandul la Elena Udrea: "Doamna 'Klaus Iohannis' (Carmen) a ales o tinuta optimista si decenta, chiar daca nu putem spune ca a alocat un buget modest pentru aceasta aparitie.

ATENTIE! Niciodata, personajul secundar nu trebuie sa se evidentieze ca element de sine statator! Optiunea doamnei Iohannis de a purta o esarfa roz ne trimite cu gandul la Elena Udrea si nidecum la Klaus Iohannis! Mult mai potrivita ar fi fost o esarfa in nuante de albastru, geometrice, si un palton in locul acelei pufoaice, mai ales in contextul ciorapului de culoarea pielii.

In acest fel, alegerea incaltamintei ar fi parut de o modestie demna de aplauze, evitand penibilul ce caracterizeaza imaginea prezenta. Expresia 'in spatele fiecarui barbat puternic sta o femeie puternica' trebuie inteleasa mot a mot in jocul politic, lasand vanitatile personale la o parte", scria Iulia Albu dupa votul din turul intai.

Situatia s-a schimbat duminica,dupa ce "doamna Iohannis a citit, a luat aminte si a aplicat sfaturile pe care le-a primit dupa primul tur", noteaza Iulia Albu acum, observand ca sotia presedintelui ales "a inlocuit pufoaica cu paltonul si a ales de aceasta data exact esarfa albastra despre care vorbeam".

In ceea ce priveste cuplul Daciana Sarbu - Victor Ponta, Iulia Albu observa ca "lucrurile stau la fel ca in primul tur. Avem o Daciana Sarbu asortata cromatic perfect cu cravata sotului si... aceeasi flacara violet.

Se putea si mai bine, insa, per ansamblu, nu remarc greseli majore". Nota data de fashion editor pentru cei doi este 7,5, iar impresia generala, rezumata intr-un singur cuvant, "previzibil".

Multimea nesfarsita de sibieni fericiti, dupa victoria lui Iohannis (Video - filmare din drona)

Klaus Iohannis, primar al Sibiului de 14 ani, a fost ales presedinte al Romaniei la alegerile de duminica, 16 noiembrie 2014, potrivit rezultatelor partiale comunicate de BEC. Dupa numararea buletinelor in aproximativ 99% dintre sectiile de vot, Klaus Iohannis are 54,50% dintre voturi, iar Victor Ponta 45,49%.

A.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
După decizia luată în coaliția PSD-PNL de a retrage sprijinul pentru candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la primăria Capitalei, Marcel Ciolacu o prezintă pe Gabriela Firea ca cea mai bună...
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Klaus Iohannis a răspuns marţi, 23 aprilie, de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux în timp ce miniştrii au mers cu un avion de linie, precizând că a venit într-o deplasare...
#Iulia Albu vestimentatie Carmen Iohannis, #Iulia Albu lauda tinuta sotie Iohannis, #Iulia Albu Daciana Sarbu, #Iulia Albu Carmen Iohannis , #presedinte