Iohannis declara ca obiectivul sau este castigarea unui nou mandat: Nu ma tem de vreun contracandidat

Vineri, 04 Ianuarie 2019, ora 12:413544 citiri
Iohannis declara ca obiectivul sau este castigarea unui nou mandat: Nu ma tem de vreun contracandidat
Foto: Administratia Prezidentiala (Arhiva)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat vineri ca scopul sau este acela de a castiga un nou mandat de Presedinte al Romaniei. Seful statului a spus ca PNL este partidul care il va sustine in campania electorala pentru al doilea mandat.

"Incepem anul 2019, un an cu foarte multe provocari. Incepem practic direct cu presedintia Consiliului UE, chiar saptamana viitoare vom avea vizita CE, pentru a incepe in forta aceasta presedintie. Sunt convins ca vom face fata bine. Avem deja in luna mai primele alegeri, sunt alegeri europarlamentare si e foarte important sa participam la aceste alegeri.

Cu cat mai multi alegatori se prezinta, cu atat mai clar va fi rezultatul. La sfarsitul anului vom avea alegeri prezidentiale si reiterez ca voi intra in competitie pentru un nou mandat de presedinte", a declarat Klaus Iohannis.

Seful statului a mai spus ca nu se teme de vreun contracandidat.

"Sunt foarte optimist la alegerile prezidentiale. Nu ma tem niciodata de contracadidati. Alegerile sunt alegeri. Cine doreste sa obtina un mandat trebuie sa se prezinte. Sunt optimist. Cred ca orice cursa electorala are un parcurs pe care il cunoastem, dar in final important e ce doresc alegatorii si la sfarsitul anului vor decide alegatorii", a conchis Iohannis.