Ponta l-a pus pe Iohannis sa-i ceara scuze Dacianei Sarbu: Ce a facut candidatul ACL

Marti, 11 Noiembrie 2014, ora 22:08
16910 citiri
Ponta l-a pus pe Iohannis sa-i ceara scuze Dacianei Sarbu: Ce a facut candidatul ACL
Foto: Realitatea TV

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Victor Ponta, i-a cerut contracandidatului sau Klaus Iohannis sa isi ceara scuze ca in materialele electorale realizate de ACL i se aduc acuzatii false lui si sotiei sale, Daciana Sarbu.

Inainte cu cateva minute, Iohannis ii reprosase lui Ponta ca a trimis o echipa la parintii sai pentru a-i filma, insa premierul a negat ca el ar fi responsabil pentru asta.

Prima dezbatere Victor Ponta - Klaus Iohannis -LIVE

"Eu nu am trimis, nu am camere. Asta e ziarul dvs de promovare, ACL-Romania lucrului bine facut. Sotia mea este aici. In ziar scrie 'Victor Ponta si Daciana Sarbu au depus falsuri prin omisiune', 'Familia Ponta zece milioane cu Golden Blitz'. Sotia mea e aici. Puteti sa ii cereti scuze?", a spus Victor Ponta.

Prima dezbatere Ponta-Iohannis: Lovituri sub centura de ambele parti

Reactia presedintelui PNL a venit imediat. "Asa cum dvs. nu ati trimis echipa sa filmeze casa parintilor mei, nici eu nu am trimis pe nimeni", a spus el.

"Puteti sa ii cereti scuze, ca nu are saraca nicio vina", a continuat Ponta.

"Imediat dupa ce va cereti scuze in numele echipei dvs ca m-ati facut.... echipa dvs m-a facut vanzator de copii. Imediat ce va cereti scuze ca m-ati facut traficant de organe, ca ati spus ca nu sunt un bun roman ca sunt neamt, ca nu pot sa fiu un bun crestin ca sunt protestant, o sa imi cer si eu scuze. Ati facut cea mai mizerabila campanie", a raspuns Klaus Iohannis.

Iohannis si Ponta, cearta pe pensia soacrei candidatului ACL: Nu exista pensie de 300 de lei

Primarul Sibiului a adaugat ca daca Ponta isi va cere scuze, o va face si el.

"Daca in aceasta campanie am lezat pe cineva prin afirmatii pe care le-am facut eu si acestea au fost false, eu imi cer scuze pentru aceste afirmatii", a adaugat liderul PNL.

In momentul urmator, presedintele PSD i-a multumit pentru gest.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a postat sâmbătă pe Facebook o fotografie în care apare în tribune, la un meci, afişând un tricou cu mesajul: Ştim Toţi!, ca răspuns la mesajul de pe...
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, 20 aprilie, preşedintele partidului Forţa Dreptei la primul Congres al formaţiunii, adunare la care au participat, la Palatul Parlamentului, peste 1.200 de...
#Iohannis copii vantuti, #Iohannis acuzatii copii vanduti, #Klaus Iohannis copii adoptati, #alegeri prezidentiale 2014 , #Victor Ponta