Klaus Iohannis, operat la umarul drept - Care este starea de sanatate a presedintelui (Video)

Marti, 26 Aprilie 2016, ora 15:03
24001 citiri
Klaus Iohannis, operat la umarul drept - Care este starea de sanatate a presedintelui (Video)
Foto: Facebook/Victor Cornea

Presedintele Klaus Iohannis a fost operat, marti dimineata, la umarul drept.

Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, seful statului a fost internat marti la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central "Dr. Carol Davila" si operat la nivelul umarului drept.

"Interventia chirurgicala a decurs in conditii optime, cu respectarea tuturor procedurilor. Starea de sanatate a presedintelui Romaniei este foarte buna, fiind apt din punct de vedere medical pentru indeplinirea atributiilor functiei", mai arata sursa citata.

Ce trebuie sa stii daca vrei sa inchei o asigurare de viata

Surse de la Cotroceni au declarat pentru Ziare.com ca nu a fost vorba despre un accident, ci despre o interventie programata.

Dupa comunicatul Administratiei Prezidentiale, seful statului a venit cu precizari si pe Facebook si a anuntat ca de miercuri isi reia activitatea la Cotroceni.

"Astazi am fost supus unei interventii chirurgicale la umarul drept. Operatia a fost una reusita, ma simt bine si maine imi voi relua activitatea la Palatul Cotroceni. Apreciez munca echipei de medici si multumesc intregului colectiv de la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central 'Dr. Carol Davila'", a scris pe Facebook Klaus Iohannis.

La randul sau, reprezentantii Spitalului Universitar de Urgenta Militar Central "Dr. Carol Davila" au anuntat ca interventia la care a fost supus, marti, presedintele Klaus Iohannis a decurs fara probleme.

"In data de 26 aprilie, presedintele domnul Klaus Werner Iohannis a fost internat si operat in cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Militar Central 'Dr. Carol Davila', la nivelul umarului drept pentru: impingement (conflict) subacromial drept, bursita subacromiala dreapta, leziune de tendon supraspinos. Interventia s-a desfasurat artroscopic, a decurs in conditii optime iar, in prezent, starea de sanatate a presedintelui Romaniei este foarte buna", au transmis reprezentantii spitalului.

Presedintele Klaus Iohannis avea programata in aceasta dimineata o intalnire cu premierul Dacian Ciolos, care a fost amanata de comun acord pentru maine dupa-amiaza.

Presa a speculat ca intalnirea a fost amanata la solicitarea lui Dacian Ciolos, dupa ce presedintele a declarat cu o seara inainte ca exista lucruri care-l nemultumesc la actualul Cabinet.

Ce spune premierul Ciolos despre nemultumirile presedintelui Iohannis

"Vremea in care presedintele lua locul premierul a trecut. Asta nu inseamna ca, in calitate de mediator, nu voi interveni atunci cand e cazul. Am facut-o, o voi face si ma voi implica pe subiecte majore care afecteaza bunastare si viata oamenilor sau bunul mers al tarii.

Sunt lucruri care ma nemultumesc la acest guvern, dar nu toate se rezolva pe scena publica. Unii au vorbit despre acest guvern ca si cum ar fi al meu. Nu e guvernul meu! Acest guvern a fost o solutie, pana la alegerile din toamna acestui an, generata de o situatie de criza si la care au subscris toate partidele politice. Este Guvernul Romaniei. Si tocmai, in perspectiva acestor alegeri, cred ca a venit vremea programelor, a competitiei si a asumarii politice pe care astept sa le vad de la partidele politice", a subliniat Iohannis, luni seara, intr-un discurs sustinut la Timisoara.

D.R.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
#Klaus Iohannis operat umar , #presedinte