Klaus Iohannis, despre un guvern minoritar PNL susținut de PSD: "Pe mine mă interesează să avem un guvern care să gestioneze bine România și asta voi căuta"

Joi, 07 Octombrie 2021, ora 13:432802 citiri
Klaus Iohannis, despre un guvern minoritar PNL susținut de PSD: "Pe mine mă interesează să avem un guvern care să gestioneze bine România și asta voi căuta"
Președintele Klaus Iohannis a declarat joi, 7 octombrie, că trebuie găsită rapid o ieșire din criza căreia guvernul i-a căzut victimă FOTO Facebook/ Klaus Iohannis

Președintele Klaus Ioahannis a declarat joi, 7 octombrie, întrebat fiind dacă ar susține un guvern minoritar PNL-UDMR susținut de PSD, că va căuta un guvern care să gestioneze bine România.


„Am văzut că în media sunt foarte multe opinii, se vehiculează, chestiunile pot fi așezate în diferite variante. Pe mine mă interesează să avem un guvern care să gestioneze bine România și asta voi căuta”, a declarat Iohannis.

Președintele Klaus Iohannis a declarat joi, 7 octombrie, că trebuie găsită rapid o ieșire din criza căreia guvernul i-a căzut victimă.

„Probabil majoritatea, dragi români, ați aflat că a avut loc o moțiune de cenzură și guvernul a fost dărâmant de unii politicieni care au vrut să arate că au voturi suficiente să dărâme guvernul. Nu au niciun fel de gândire despre ce urmează după. Acest guvern a căzut victimă unor orgolii politicianiste”, a seclarat șeful statului.

USR, care s-a dat mare partid reformist, a abandonat guvernarea la un moment dat, din motive de ei știute, ceea ce nu a fost bine (...) s-au aliat cu PSD și AUR. Trebuie să găsim o ieșire din această criză, pentru că guvernul a căzut victimă”, a adăugat Ioahnnis.

Șeful statului a adăugat că luni va avea consultări cu partidele parlamentare, începând cu ora 12:00.

„Nu știu dacă prima rundă de consultări va duce la o soluție", a mai spus șeful statului.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News