Klaus Iohannis: Felicitari presedintelui Joe Biden si vicepresedintei Kamala Harris. Impreuna vom continua sa lucram in spiritul valorilor transatlantice

Miercuri, 20 Ianuarie 2021, ora 19:40 3527 citiri
Klaus Iohannis/Presidency.ro

Seful statului Klaus Iohannis l-a felicitat pe presedintele SUA Joe Biden si pe vicepresedinta Kamala Harris si a adaugat ca are convingerea ca Romania si SUA vor continua sa dezvolte si sa aprofundeze Parteneriatul Strategic chestiune care sa aduca beneficii ambelor popoare.

"Felicitari presedintelui Joe Biden si vicepresedintei Kamala Harris. Sunt convins ca impreuna vom continua sa dezvoltam si sa aprofundam Parteneriatul Strategic care sa aduca beneficii popoarelor noastre si sa lucram in spiritul autentic al valorilor transatlantice", a scris Klaus Iohannis miercuri pe Twitter.

Joe Biden a depus miercuri juramantul de investire ca presedinte al SUA, devenind al 46-lea presedinte al SUA. Anterior, Kamala Harris a depus si ea juramantul pentru functia de vicepresedinte al Statelor Unite. Ea este prima femeie care detine acesta functie in istoria SUA.

Presedinta Senatului, Anca Dragu, a afirmat si ea ca odata cu depunerea juramantului a lui Joe Biden si Kamala Harris incepe "o noua etapa restauratoare pentru democratia americana" si "o noua sansa aparuta in lupta impotriva schimbarilor climatice si pentu promovarea cresterii economice sustenabile si incluzive".

"O noua etapa restauratoare pentru democratia americana incepe azi. O noua sansa aparuta in lupta impotriva schimbarilor climatice si pentu promovarea cresterii economice sustenabile si incluzive. Felicitari administratiei Biden-Harris! Congratulations to the Biden-Harris administration!", a scris Anca Dragu miercuri pe Facebook.

Presedintele Senatului, Anca Dragu: O noua etapa restauratoare pentru democratia americana incepe azi

Razvan Nicolescu, expert in piata de energie: "Noul ordin al ANRE mai mult ii incurca pe consumatori, decat ii ajuta"

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza alex-7
alex-7
rank 4
Nu cred ca marile puteri militare ale lumii mai au curajul sa