Klaus Iohannis - De ce vrea sa fie presedinte

Sambata, 01 Noiembrie 2014, ora 11:24
8036 citiri
Klaus Iohannis - De ce vrea sa fie presedinte

Klaus Iohannis, candidatul ACL la presedintia Romaniei, a intrat in cursa electorala sub deviza "mai putin spectacol, mai putina galagie, mai multe solutii pentru oameni, pentru Romania".

"Misiunea mea, ca presedinte al Romaniei, este aceea de a construi, impreuna cu toti romanii, o tara a lucrurilor bine facute", se arata in programul prezidential al lui Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis promite o schimbare fundamentala a societatii romanesti, "nu doar la nivel politic, ci si la nivel de cultura institutionala si viziune economica".

Totul despre candidatul Klaus Iohannis

"Avem nevoie de un alt mod de a face politica, unul responsabil si orientat catre rezultate. Avem nevoie de o clasa politica deschisa la dialog social, de o societate civila puternica, implicata, dar si de cetateni care cred in viitorul tarii. Rolul fundamental pe care vreau sa mi-l asum ca presedinte este unul de mediator, de liant al societatii noastre prea dezbinate de logica paguboasa a conflictelor politice din ultimii ani", a declarat candidatul ACL al presedintia Romaniei.

Klaus Iohannis, despre cea mai mare putere a presedintelui, schimbarea Guvernului Ponta, justitie si gratieri Interviu video

Pentru Iohannis, "presedintele tarii trebuie sa fie un model de civilitate, onestitate si bun simt, insa in acelasi timp intransigent cu orice derapaj institutional".

"Sunt un om riguros si apreciez calitatea lucrului bine facut. Apreciez valoarea umana si profesionala si sunt convins ca o societate se regaseste pe sine atunci cand isi recunoaste o ierarhie justa a valorilor. Imi doresc sa fiu primul presedinte care sustine o adevarata ierarhie a valorilor in societatea romaneasca", a declarat liderul PNL.

Alegeri prezidentiale 2014: Lista candidatilor inscrisi in cursa

Klaus Iohannis spune ca principalele valori in care crede sunt "democratie, libertate, familie" si promite ca va avea o atitudine "proactiva", pentru ca este de parere ca e bine "nu doar sa doresti sa o duci mai bine impreuna cu semenii tai, ci sa faci ceva pentru a o duce mai bine".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#candidati alegeri prezidentiale 2014, #campanie alegeri prezidentiale 2014, #Turul 1 Alegeri Prezidentiale 2014, #campanie Klaus Iohannis prezidentiale 2014 , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014