Iohannis s-a intalnit cu principesa Margareta la Palatul Cotroceni: Mesaj pentru rege (Foto)

Miercuri, 16 Martie 2016, ora 16:08 2811 citiri
Foto: Administratia Prezidentiala

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit miercuri cu principesa Margareta, Custodele Coroanei, la Palatul Cotroceni, unde cei doi au discutat, printre altele, despre colaborarea dintre Casa Regala si autoritatile statului roman.

"Alteta Sa Regala Margareta, Custodele Coroanei romane, s-a intalnit astazi la Palatul Cotroceni cu Excelenta Sa domnul Klaus Werner Iohannis, Presedintele Romaniei", se arata intr-un mesaj al Familiei Regale.

Totodata, seful statului i-a transmis urari de sanatate regelul Mihai, care este grav bolnav si care a fost externat marti din clinica de la Lausanne unde a fost tratat timp de 17 zile.

Regele Mihai, externat dupa 17 zile de spitalizare

"Presedintele a transmis inca o data urari de sanatate Majestatii Sale Regelui. Custodele Coroanei si Presedintele au trecut in revista aspecte legate de activitatea publica a Familiei Regale, in tara si in strainatate. Au fost discutate, de asemenea, subiecte legate de colaborarea dintre Coroana romana si autoritatile Statului, in prezent si in viitor", se precizeaza in postarea de pe Romaniaregala.ro

Foto: Administratia Prezidentiala

De asemenea, marti, vicepremierul Vasile Dancu, ministru al Dezvoltarii Regionale, a fost primit de principesa Margareta pentru discutii ce au vizat implinirea a 150 de ani de la crearea Casei Regale a Romaniei.

Fotografia zilei: Ministrul Vasile Dancu si Custodele Coroanei

La intalnirea care a avut loc luni, la Palatul Elisabeta, a fost prezent si principele Radu, se arata intr-o postare pe site-ul Romaniaregala.ro.

Casa Regala a Romaniei a anuntat recent ca regele Mihai are grave probleme de sanatate, motiv pentru care a luat decizia ca fiica sa cea mare, Margareta, sa devina Custodele Coroanei.

Regele Mihai are cancer, principesa Margareta preia prerogativele. Mesajul pentru romani

D.T.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News