Iohannis: PSD a schimbat de multe ori fetele, dar niciodata naravul

Joi, 21 Noiembrie 2019, ora 20:14 4982 citiri
Foto: captura video Facebook / PNL

Presedintele Klaus Iohannis a spus, joi, la Galati, ca unii oameni ii cer sa "o mai lase" cu PSD, pentru ca nu mai e asa de rau ca pe vremea lui Dragnea. "Este o mare capcana. PSD-ul a schimbat de multe ori fetele, dar niciodata nu si-a schimbat naravul", a declarat Iohannis.

"Sunt oameni care imi spun: 'Domn' presedinte, totusi, acuma mai lasati-o cu PSD-ul ca nu mai e chiar asa de rau ca pe vremea lui Dragnea'. Stiti ce? Asta este o mare capcana. Chiar daca voua si altora li se pare ca poate PSD-ul nu mai este asa de rau, in realitate PSD-ul a schimbat de multe ori fetele, dar niciodata nu si-a schimbat naravul. De aceea PSD-ul trebuie sa mearga pentru mai multi ani in opozitie", a spus Klaus Iohannis, la Galati, in fata a mii de simpatizanti.

Acesta a mai spus ca regiunea Moldovei are nevoie de investitii in infrastructura.

"Moldova trebuie sa fie legata de restul tarii prin autostrada, prin cale ferata, in asa fel incat si aici sa vina investitori, sa aveti locuri de munca bine platite si lumea sa inteleaga ca Romania face parte din zona dezvoltata a Europei. Eu nu mai imi doresc ca romanii sa se simta inferiori celor din Europa de vest", a mai spus seful statului, care a precizat ca toti romanii au dreptul la o viata normala.

"Romanul are dreptul are la o viata normala, la scoli bune pentru copii, la spitale care functioneaza, la drumuri si la politicieni care se implica pentru Romania si pentru romani. Ori, acesti politicieni, la PSD nu-i vedem", a declarat Klaus Iohannis, in aplauzele simpatizantilor.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza Menestru
Menestru
rank 5
Poza LUPTAdeCLASA
LUPTAdeCLASA
rank 5
BUNASTAREA palatelor din Predeal se face cu betoane furate de la