Iohannis, mesaj pentru romani: Va multumesc pentru increderea pe care o aveti in mine

Duminica, 14 Iunie 2015, ora 15:386638 citiri
Iohannis, mesaj pentru romani: Va multumesc pentru increderea pe care o aveti in mine
Foto: Facebook/Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis le-a multumit, duminica, celor care i-au transmis urari cu ocazia implinirii varstei de 56 de ani.

"Va multumesc tuturor pentru urarile calduroase si pentru increderea pe care o aveti in mine. Va transmit si eu cele mai bune ganduri si va asigur de toata consideratia mea", a scris pe Facebook Klaus Iohannis.

Utilizatorii retelei de socializare i-au transmis urari cu acest prilej, dar si-au exprimat si asteptarile pe care le au de la presedintele tarii.

"Multumim ca ne reprezentati cu atat de mult devotament si sinceritate. Consider ca doar prin faptul ca iubiti romanii atat de mult, faceti mai mult decat credeti", i-a scris o romanca.

De asemenea, multi utilizatori i-au urat sanatate si putere de munca, in timp ce altii i-au spus sa nu ii dezamageasca, asa cum au facut alti sefi ai statului.

"Sa aveti multa sanatate si putere sa ne scapati de Ponta", "Sa nu ne dezamagiti, domnule presedinte Klaus Iohannis, ca ceilalti tradatori de presedinti. Daca nu faceti ceva, Romania va dispare dupa harta" - sunt doar cateva dintre mesajele care apar pe pagina oficiala de Facebook a sefului statului.

Unde isi serbeaza ziua de nastere presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a implinit, sambata, 56 de ani si si-a petrecut ziua de nastere la Neptun, la vila de protocol.

C.P.