Iohannis: Vom avea majorari de impozite si taxe. Trebuie platit ce a promis Ponta in campanie

Joi, 13 Noiembrie 2014, ora 22:30
7226 citiri
Iohannis: Vom avea majorari de impozite si taxe. Trebuie platit ce a promis Ponta in campanie
Foto: Digi 24

Candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, a explicat, joi seara, ca in mod sigur taxele si impozitele vor creste, pentru ca au fost facute multe cheltuieli de la buget pentru campania electorala a lui Victor Ponta.

"Eu sunt convins ca vom avea cresteri de impozite si taxe. Nu exista nicio indoiala. Am facut de luni de zile simulari cu colegii specialisti in domeniu si am avertizat. Probabil lumea a crezut ca sunt anunturi de campanie. E clar: pentru 2015 exista un plus la cheltuiala de 15,5 miliarde de lei", a declarat Klaus Iohannis la Digi 24.

Miting pro-Iohannis la Alba Iulia: Printre participanti, personaje Disney

Liderul PNL a explicat ca aceasta campanie electorala se va incheia, dar ca banii trebuie platiti.

"Marirea sau nu a taxelor este treaba guvernului si va fi un guvern PSD care va trebui sa plateasca tot ce a promis Ponta in campanie. Cetatenii vor primi nota de plata pentru campania facuta de Ponta. Nu imi imaginez ca in 2015 vom avea un guvern care sa faca economii de 15 miliarde de lei", a punctat primarul Sibiului.

Presedintele PNL a adaugat ca banii acestia trebuie platiti indiferent de cine guverneaza in 2015.

"Ceea ce cred eu ca se va intampla este ca vom avea cresteri de taxe si impozite. Daca schimbam guvernul si vine unul care intelege nevoia de dezvoltare economica se pot lua masuri care prevad ce se intampla in anii urmatori. (...) Datorita gestionarii catastrofale realizate de Guvernul Ponta la anul vom avea cresteri de impozite si taxe", a continuat Iohannis.

Iohannis, despre relatia lui Ponta cu China: Mai usor cu pianul pe scari

Liderul ACL a explicat si de ce a criticat relatia pe care o are premierul Victor Ponta cu politicienii din China.

Associated Press: Alegerile prezidentiale, confruntare intre bataiosul Ponta si civilizatul Iohannis

"Si eu sunt perfect de acord si sunt de acord ca pentru Romania ar fi bine sa avem relatii economice comerciale. Avem de castigat daca exploatam aceste relatii comerciale. Dar Ponta s-a dus fara nicio motivatie evidenta in zona de relatii politice.

Aici a venit critica mea. Critica mea a fost la atitudinea fata de politica din China. (...) Relatiile comerciale haideti sa le extindem, dar in privinta relatiilor politice mai incet cu pianul pe scari", a explicat primarul Sibiului.

Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri că este nevoie de o lege specială a Capitalei şi că "este evident" că dependenţa primarilor de sector "nu trebuie să fie atât de mare de...
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
#Klaus Iohannis cresteri impozite, #Klaus Iohannis candidat prezidentiale, #Klaus Iohannis alegeri prezidentiale , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014