Iohannis il compara pe Ponta cu Ceausescu: Realizari la cincinal, hectar...

Vineri, 14 Noiembrie 2014, ora 12:45
4279 citiri
Iohannis il compara pe Ponta cu Ceausescu: Realizari la cincinal, hectar...
Foto: Digi 24

Prezidentiabilul ACL, Klaus Iohannis, a declarat ca momentul in care premierul Victor Ponta a prezentat datele INS, vineri dimineata, seamana cu cel in care Nicolae Ceausescu a tinut ultimul discurs in decembrie 1989.

"Am vazut o raportare subtire, ultima oara cand am vazut un astfel de discurs a fost la sfarsitul lui decembrie 1989. Azi am vazut din nou un moment cu cineva turuind despre date la cincinal, la hectare, la ce vreti dvs", a declarat Iohannis, intr-o conferinta de presa de la sediul ACL.

Prezidentiabilul ACL a subliniat ca asteapta mai multe date care sa fundamenteze declaratiile lui Victor Ponta de vineri dimineata, adaugand ca raportarea a fost trunchiata.

"Asteptam datele care fundamenteaza aceasta raportare, daca se confirma aceste date, ma bucur pentru Romania. Nu pot sa ma bucur pentru romani pentru ca la ei nu a ajuns aceasta crestere. Vom ramane cu o raportare optimista si cu o realitate pesimista. O raportare INS de acest tip trebuie sa vina cu toate datele suport. Este o raportare trunchiata!", a continuat Iohannis.

De asemenea, acesta i-a invitat pe alegatori sa se prezinta duminica la urne, in cel de-al doilea scrutin al alegerilor prezidentiale.

"Fiecare vot conteaza. Inainte sa votati, sa va puneti intrebarea: Va merge mai bine de cand este Victor Ponta prim-ministru?

Pentru tineri: pentru voi construim Romania de maine, mergeti la vot, convingeti-va parintii si bunicii sa mearga la vot", a transmis Iohannis.

Ponta se lauda cu cresterea economica: Dumnezeu tine cu oamenii buni

Premierul Victor Ponta a sustinut, vineri, o declaratie de presa la Palatul Victoria, in care a vorbit despre rezultatele economice foarte bune inregistrate de Romania in primele 9 luni, conform estimarilor anuntate de INS in aceasta dimineata.

Seful Executivului a subliniat faptul ca datele din primul trimestru au fost revizuite, astfel ca Romania nu a fost niciodata in recesiune, fiind vorba doar de "minciuni" de campanie electorala.

Victor Ponta a declarat ca este "o zi buna pentru Romania" si ca se bucura de faptul ca INS "confirma optimismul nostru".

Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri că este nevoie de o lege specială a Capitalei şi că "este evident" că dependenţa primarilor de sector "nu trebuie să fie atât de mare de...
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
#Klaus Iohannis Ponta Ceausescu, #Iohannis date INS, #Iohannis candidat prezidentiale , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014