Iohannis ii raspunde lui Ponta: Stiu cum am ajuns pana aici, nu are legatura cu vreo conspiratie

Luni, 02 Iunie 2014, ora 20:56
5598 citiri
Iohannis ii raspunde lui Ponta: Stiu cum am ajuns pana aici, nu are legatura cu vreo conspiratie
Foto: Realitatea Tv

Presedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, i-a raspuns presedintelui PSD, Victor Ponta, care a afirmat ca acesta este "un om creat in laborator" pentru a-i lua locul lui Traian Basescu la Palatul Cotroceni.

Iohannis a catalogat afirmatiile lui Victor Ponta drept "caraghioase", precizand ca ceea ce a spus acesta este "extrem de riscant" si "straniu".

"N-am vazut pe niciun demnitar din Europa facand asemenea afirmatii. Daca ar fi adevarate, ar trebui prin fisa postului sa ia masuri. Eu stiu cum am ajuns aici si nu are legatura cu nicio consipiratie, cu niciun laborator, cu niciunul dintre palate",

Ponta: Basescu, implicat in retragerea lui Antonescu. Nu stiu daca e definitiva

De asemenea, comentand posibila alianta dintre PSD si PP-DD, Klaus Iohannis a afirmat: "Mai ramane sa spuna dl Ponta si dl Diaconescu ca prin ei USL traieste".

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat luni ca Puterea va purta discutii cu liderii PP-DD, putand fi facuta chiar si o alianta la nivel de Parlament cu reprezentantii acestui partid.

Ponta: O sa discutam cu PP-DD, putem sa facem si o alianta la nivel de Parlament (Video)

De asemenea, Klaus Iohannis a spus, referitor la anuntul ca este dispus sa candideze la alegerile prezidentiale, daca liberalii ii vor cere acest lucru, ca nu crede ca "zilele astea vorbim despre a fi sau a nu fi USL, ci despre a fi sau a nu fi dispus la o candidatura".

Despre Victor Ponta a spus ca este "un competitor redutabil", afirmand ca "ia in calcul" sa il invinga, intr-o eventuala confruntare directa cu acesta la prezidentiale.

Liberalii au un nou presedinte. PDL si PNL vor fuziune pana la prezidentiale

Totodata, vorbind despre viitoarea conducere a PNL, Iohannis a precizat ca membrii acesteia "trebuie alesi individual" si ca si-ar dori ca vicepresedinti "pe cei mai puternici oameni din partid". In plus, Klaus Iohannis a reluat ideea ca nu este nevoie de pozitia de prim-vicepresedinte, in cadrul PNL, pe care el insusi a ocupat-o cand s-a inscris in partid.

"Acea pozitie a fost introdusa la vremea respectiva, pentru ca dl Antonescu a venit cu un concept de tandem", a mai afirmat primarul Sibiului, care a subliniat ca are o relatie "foarte buna", "de prietenie", cu fostul presedinte liberal.

Iohannis preia sefia PNL: Ce spune despre candidatura la prezidentiale

Iohannis, presedinte interimar al PNL pana la Congres

Klaus Iohannis a preluat presedintia PNL, luni, dupa ce Crin Antonescu a anuntat ca renunta la interimat si ca nu va mai candida nici la sefia partidului, nici la Presedintia Romaniei.

Liderii PDL, de acord in unanimitate cu fuziunea prin comasare (Video)

Primarul Sibiului a mai spus ca, in cazul in care i se va propune candidatura la alegerile prezidentiale, este dispus sa intre in competitia electorala. Tototada, a afirmat, dupa intalnirea cu liderul PDL, Vasile Blaga, ca ambele partide isi doresc o fuziune rapida, prin comasare, precizand ca vor avea un candidat comun la alegerile prezidentiale pana la 1 august.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Klaus Iohannis candidat prezidentiale, #Iohannis presedinte interimar PNL, #Iohannis fuziune PDL, #Iohannis declaratii Ponta, #Ponta Iohannis creat laborator , #PNL