Iohannis, despre o dezbatere cu Dancila: Eu ma voi concentra pe intalnirile cu alegatorii

Luni, 11 Noiembrie 2019, ora 20:20
6888 citiri
Iohannis, despre o dezbatere cu Dancila: Eu ma voi concentra pe intalnirile cu alegatorii
Foto: Ziare.com

Presedintele Klaus Iohannis a refuzat sa spuna daca va participa la o dezbatere electorala alaturi de Viorica Dancila, inaintea turului doi al alegerilor prezidentiale.

Seful statului a spus ca va discuta cu echipa de campanie, dar se va concentra pe intalnirile cu alegatorii.

"Vedeti, PSD incearca sa atraga atentia prin tot felul de manevre. Urmeaza sa discut cu colegii si colegele mele, eu ma voi concentra pe intalnirile cu alegatorii", a spus laus Iohannis, intrebat daca va participa la o dezbatere alaturi de Viorica Dancila, asa cum i-a solicitat aceasta.

Lia Olguta Vasilescu, seful de campanie al PSD, a transmis, luni, o scrisoare catre Dan Motreanu, seful de campanie al PNL, in care Viorica Dancila il invita la cel putin doua dezbateri pe Klaus Iohannis.

"Domnule Motreanu, cetatenii romani au decis duminica, pe 10 noiembrie 2019, ca in turul al doilea al alegerilor prezidentiale se vor confrunta candidatul PNL, domnul Klaus Iohannis si candidatul PSD, doamna Viorica Dancila. Echipa de campanie a PSD considera ca aceasta confruntare trebuie sa includa dezbateri fata in fata intre doamna Dancila si domnul Iohannis.

E foarte important, din punctul nostru de vedere, ca cetatenii sa poata face direct comparatia intre cei doi candidati si sa-l aleaga pe acela sau pe aceea care merita cu adevarat sa fie presedintele Romaniei pentru urmatorii cinci ani", se arata in scrisoarea transmisa PNL.

Azi, Universitatea din Bucuresti si Europa FM au lansat o invitatie publica la dezbatere candidatilor la alegerile prezidentiale aflati in turul al doilea, Klaus Iohannis si Viorica Dancila.

Si Uniunea Sindicatelor Libere din Invatamantul Preuniversitar (USLIP) Iasi i-a provocat chiar azi pe Klaus Iohannis si Viorica Dancila la o dezbatere.

Iata detalii - Provocare pentru profesorii Iohannis si Dancila - Sindicalistii din Educatie ii cheama la dezbatere

Inainte de primul tur al prezidentialelor nu a avut loc decat o singura dezbatere, la care niciunul dintre cei doi nu a participat.

Dezbaterea a fost organizata de Europa FM, iar invitatia a fost acceptata de Dan Barna (clasat pe locul 3), Kelemen Hunor (locul 6) si Theodor Paleologu (pozitia 5).

Vezi si Dezbaterea Europa FM: Trei candidati au acceptat un exercitiu democratic care arata respect fata de alegatori (Video)

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#Klaus Iohannis dezbatere Viorica Dancila , #Viorica Dancila