Iohannis, despre cele doua expresii care il urmaresc: "Ghinion" si "sase case"

Miercuri, 13 Noiembrie 2019, ora 20:21 7544 citiri
Foto: Facebook Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, la 5 ani de la momentul in care a dat un raspuns nefericit cu privire la sansa sa de a avea mai multe case, comparativ cu alti profesori, spunand "Ghinion!" ca nu a vrut sa jigneasca pe nimeni, iar intre timp expresia este folosita intr-o nota glumeata.

"Acea declaratie a fost interpretata, dar intre timp constat ca este o sintagma folosita intr-o nota glumeata. Nu a fost intentia mea, sper ca nu s-a simtit nimeni jignit", a spus Klaus Iohannis.

Raspunsul cu privire la "Ghinion" vine la 5 ani de la momentul in care Klaus Iohannis a participat la emisiunea Gandul. La acea vreme, intrebat ce gandeste un profesor cand aude ca un alt cadru didactic a putut cumpara din salariu sase case, Iohannis, a raspuns "ghinion". Si a completat ulterior: "ghinion pentru mine".

Klaus Iohannis, gafa uriasa: Profesori care nu au sase case? Ghinion! (Video)

Intrebat cu privire la casele pe care le are in proprietate si la care face referire si contracandidata sa, Iohannis a completat: "Nu este nicio vulnnerabilitate. Doamna Dancila este prost informata. Eu nu am nicio problema, nici in civil, nici in penal, nu sunt sase, sunt cinci case intre timp, fiindca una a fost eliminata.

Acea problema a aparut cand am aparut in politica, a fost creata de PSD. Cata inventivitate la PSD, daca din 2000 tot cu asta au iesit. Sunt un om cinstit, le-am cumparat legal si cinstit, iar acele chestiuni care s-au dezbatut in justitie sunt chestiuni de procese civile, spunea doamna Dancila ca sunt chestiuni de penal, eu nu am avut niciodata chestiuni penale. Nu am nimic de ascuns".

Klaus Iohannis a oferit aceste raspunsuri in cadrul unei conferinte de presa sustinuta, miercuri seara, la sediul PNL. Pe parcursul a circa o ora si jumatate, Klaus Iohannis a raspuns la toate intrebarile puse de jurnalisti.

Puteti citi aici intrebarile primite si raspunsurile date de presedintele Klaus Iohannis.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News