Grapini: Iohannis nu e liberal. Il prinzi foarte usor in minciuna

Vineri, 01 August 2014, ora 16:58
2261 citiri
Grapini: Iohannis nu e liberal. Il prinzi foarte usor in minciuna
Foto: epochtimes-romania.com

Europarlamentarul PC Maria Grapini sustine ca posibilul candidat al Aliantei Crestin Liberale Klaus Iohannis nu se bucura nici macar de sustinerea liberalilor si, mai mult, este vulnerabil, fiind foarte usor de prins cu minciuna.

Declaratile au fost facute, vineri, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta la Timisoara, relateaza stiripesurse.ro

"Domnul Iohannis nu are integral suportul PNL. Exista acolo frustrari la oameni. El a venit nou. El nu e liberal. El a venit adus si pus acolo. Marea masa a votantilor PNL, chiar daca nu au carnet de partid, nu-l vor vota", a declarat Grapini.

In plus, aceasta l-a avertizat pe presedintele PNL ca "in dezbateri directe, stim bine ca se dau lovituri sub centura".

"Va fi intrebat, publicul va analiza. Domnul Iohannis ce a fost? FDGR, pe care l-a abandonat si a venit la liberali. Deci nu are o traditie politica", a mai declarat ea.

Europarlamentarul PC a spus ca Iohannis facea mai bine daca ramanea doar primar al Sibiului.

"Cu domnul Iohannis e foarte bun exemplul acela cand ajungi la maxim si, daca depasesti o anumita linie, treci in partea aialalta, de incompetenta. Era bine sa ramana primar. OK, bun gospodar, foarte bine. Ganditi-va la nivel de tara ce suport are domnul Iohannis. Nu este cunoscut, in primul rand. De regula, cand nu cunosti ceva si e ceva nou, oamenii se tem. Mie imi pare rau pentru ca a fost un fel de autosacrificiu la domnul Iohannis. Eu cred ca el era mult si bine ramas in istorie ca un primar bun al Sibiului si acum o sa fie un candidat prost al dreptei", a comentat Grapini.

De asemenea, s-a aratat nedumerita cu privire la averea presedintelui PNL, spunand ca e foarte usor de prins cu minciuna.

"Lasand la o parte ca eu nu cred ca e in stare sa suporte o campanie, un dialog. Daca va amintiti cum a raspuns la intrebarea 'Cum v-ati facut sase case?'. Mi s-a parut ca isi bate joc de mine raspunzand 'din meditatii'. Pe de o parte, arati ca tu, ca om care vrei sa fii presedinte, ai facut evaziune, pentru ca nu se vor regasi banii aia din meditatii niciodata la Fisc, ca ai platit pe ei ceva. Daca vrei sa fii presedinte, tu trebuia sa declari veniturile, sa platesti impozitul (...)

Il prinzi foarte usor in minciuna. El a spus 'Prima casa am avut-o, nu am plecat de la nimic'. Pai atunci de ce ti-ai mai dat o casa, daca ai avut casa din banii de nunta? Apare in documente, acolo, ca el si-a mai alocat de la primarie o casa.", a mai declarat ea.

Maria Grapini s-a aratat convinsa ca toate lucrurile neplacute vor iesi la iveala in campanie.

"Daca te stii vulnerabil, mai bine nu te mai duci mai sus. Ramai la nivelul la care esti. Am vazut declaratii de presa legat si de faptul ca a fost translator la infierea copiilor, adoptia in Canada si multe alte lucruri mai putin placute. Astea toate vor iesi in campanie si va face deliciul presei", a mai declarat Grapini.

La inceputul saptamanii viitoare PDL si PNL vor anunta candidatul comun al Aliantei Crestin Liberale la alegerile prezidentiale din aceasta toamna, cei doi potentiali candidati masurati in sondaje fiind Klaus Iohannis si Catalin Predoiu.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Grapini Iohannis candidat presedintie, #Grapini Iohannis alegeri prezidentiale , #presedinte PNL