Dupa ce a aparat Antena 3, Iohannis si-a pus in cap Facebook-ul - Mircea Badea ii sare in ajutor

Joi, 18 Februarie 2016, ora 15:22
7235 citiri
Dupa ce a aparat Antena 3, Iohannis si-a pus in cap Facebook-ul - Mircea Badea ii sare in ajutor
Foto: Arhiva captura Antena 3

Dupa ce Klaus Iohannis a aparat, miercuri, Antena 3, acum una dintre vedetele trustului Intact, Mircea Badea, sare in ajutorul presedintelui in disputa cu internautii.

Iohannis a fost aspru criticat, chiar pe pagina sa de Facebook, dupa ce miercuri seara a declarat ca cei de la ANAF au avut o "abordare heirupista" atunci cand le-au cerut televiziunilor trustului Intact sa evacueze sediul confiscat de stat in urma unei decizii judecatoresti.

Iohannis, despre cazul Antenelor: Abordarea heirupista a ANAF - cel putin nepotrivita, daca nu discutabila

"In primul rand, cred ca libertatea de exprimare in media nu poate fi suprimata pentru banale motive administrative. In al doilea rand, aceasta abordare heirupista a ANAF mi se pare cel putin nepotrivita, daca nu discutabila" a fost declaratia presedintelui care i-a infuriat pe internauti.

Acestia au luat cu asalt pagina lui Iohannis de pe reteaua sociala, criticandu-l pentru declaratia referitoare la cazul Antenei 3. Cum majoritatea comentariilor nevaforabile au fost sterse, internautii au gasit un alt mod de protest: sa-si retraga like-urile.

Astfel, pagina de Facebook a presedintelui a scazut de la aproximativ 1.732.600 de fani (miercuri dupa-amiaza), la 1.718.910 (joi dupa-amiaza). Presedintele a pierdut, in mai putin de 24 de ore, mai bine de 14.000 de fani.

Acum, Mircea Badea isi indeamna fanii sa il ajute cu like-uri pe Iohannis.

"Basistii isi retrag like-urile de pe pagina lui Iohannis pentru ca a fost corect in legatura cu situatia Antenelor. Este momentul sa fim si noi fata de Iohannis. Sa-l ajutam sa-si ia like-urile inapoi. Pas cu pas!", a scris pe Facebook Mircea Badea.

In scandalul Antena 3 - ANAF intervine si CNA: Dezinformare si santaj public!

ANAF a hotarat sa puna in aplicare decizia instantei in dosarul ICA, in care a fost condamnat la 10 ani de inchisoare Dan Voiculescu si s-a pus sechestru pe mai multe cladiri si bunuri, pentru recuperarea prejudiciului de circa 60 de milioane de euro.

Jurnalistii de la Antena 3 au anuntat luni pe post ca au fost somati sa paraseasca sediul din care emit in termen de 5 zile.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Klaus Iohannis sustinut Mircea Badea, #Antena 3 ANAF , #presedinte
Comentarii