Un deputat PNL a semnat lista AUR pentru suspendarea președintelui Iohannis. „Va fi exclus din partid în maximum două săptămâni”

Miercuri, 03 Noiembrie 2021, ora 11:26 4237 citiri
Klaus Iohannis, presedintele Romaniei FOTO Presidency.ro

Secretarul general al PNL, Dan Vîlceanu, a confirmat miercuri, 3 noiembrie, că un deputat al grupului PNL din Camera Deputaţilor, Dumitru Flucuş, a semnat iniţiativa AUR de suspendare din funcţie a preşedintelui Klaus Iohannis. Vîlceanu a anunţat că acesta va fi exclus din partid în cel mai scurt timp.

Vîlceanu a fost întrebat cum comentează faptul că un deputat PNL a semnat pentru suspendarea şefului statului, el răspunzând: ”Din câte am înţeles, a semnat şi va fi exclus din partid în maximum două săptămâni”.

Secretarul general al PNL a mai spus că, ”în momentul în care ai făcut un asemenea gest, nu eşti parlamentar liberal, eşti de la AUR, ai aceeaşi minte ca Georgică Simion şi te duci la Georgică Simion”.

Virgil Popescu a numit demararea procedurii de suspendare a preşedintelui Klaus Iohannis o ”tentativă de adâncire a crizei şi de a zgudui democraţia” şi anunţă că a propus în Biroul Executiv excluderea parlamentarilor PNL care semnează demersul.

”Ştiu că traversăm o perioada delicată, în care, din păcate, durerea unora este exploatată în mod cinic de persoane fără scrupule (...) astăzi au mai făcut un pas în a crea o nouă falie în societate: demararea procedurilor de suspendare a preşedintelui. Fără un motiv real. Aşa…pe vorbe! Condamn această făţărnicie politică pusă în scenă de cei de la AUR”, a scris, luni seară, pe Facebook, Virgil Popescu.

Ministrul Energiei anunţă că a propus excluderea parlamentarilor care vor semna demersul AUR.

”Le-am cerut colegilor din BEx să fie de acord să îi excludem din partid pe parlamentarii PNL care semnează această tentativă de adâncire a crizei şi de a zgudui democraţia. Regret că au existat momente când şi alţi colegi de pe scenă politică au preferat să se “facă frate cu…” crezând că vor trece puntea, când…din păcate…au pus doar umărul la “scufundarea” României”, a mai afirmat ministrul.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News