CTP, ironic cu Iohannis după ce a „uns-o” pe Firea ministru al Familiei: „Ați văzut cum se ceartă două țațe?”

Sambata, 27 Noiembrie 2021, ora 10:53
15452 citiri
CTP, ironic cu Iohannis după ce a „uns-o” pe Firea ministru al Familiei: „Ați văzut cum se ceartă două țațe?”
Klaus Iohannis și Gabriela Firea (dreapta) la consultările de la Palatul Cotroceni.FOTO: Hepta

Cristian Tudor Popescu l-a ironizat Klaus Iohannis, după ce șeful statului a învestit-o pe Gabriela Firea ca ministru al Familiei, în contexul în care aceasta susținea, în 2014, că președintele nu este un om complet, deoarece nu are copii.

„L-a făcut neom pe Iohannis că nu are copii și l-a acuzat în mod foarte puțin voalat de trafic de copii. E o normalitate. De ce privim asta ca pe ceva anormal? Faptul că doi inși despre care noi credem, eventual, că se urăsc de moarte, dar credem noi. La nivelul politicienilor, nivelul asta, în balta asta a lor, nu funcționează aceleași criterii ca pentru simpli cetățeni.

A te îmbârliga din nou cu cineva cu care ai schimbat astfel de expresii este ceva foarte românesc. Ați văzut vreodată o ceartă între două țațe? Țațe neaoșe de la noi. Ați văzut cum se ceartă? Zbiară una la altă, își doresc moartea în diverse feluri, după care brusc, (...) urletele alea e ca și cum nu s-ar fi întâmplat. Ce vedem aici este o normalitate”, a declarat CTP la Digi24.

El a mai spus despre noul guvern că este o „corcitură de guvern” și a ironizat felicitările adresate de Iohannis la ceremonia de depunere a jurmanatului de către noii miniștri.

„Îi felicita pe acești insi, corcitura asta de Guvern (...) Feliciți niște pompieri care dau ei foc și îl sting tot ei după o vreme”, a adăugat Cristian Tudor Popescu.

Gabriela Firea nu mai recunoaște ce a declarat în 2014

Noul ministru al Familiei, Gabriela Firea, a declarat vineri seară, la Antena 3 că declarațiile sale la adresa familiei lui Klaus Iohannis, din 2014, au fost scoase din context de Violetă Alexandru și a acuzat-o apoi pe această că este „invidioasă”.

„Doamna Alexandru a avut în aceste zile mai multe ieșiri le-aș spune nedemne de o doamna în politică. Eu nu am atacat niciodată o doamnă, suntem totuși puține, încăpem destul de greu la vârful politicii. Au fost anumite răutăți, chiar și invidii exprimate. Să pui pe tapet ceva de acum nouă ani, după atâtea întâmplări politice…. eu eram însărcinată, domnul ziarist care mi-a adresat o succesiune de întrebări a tras concluzia. A fost o scoatere din context, a fost o manipulare. Sper cu această ocazie să fie subiectul închis”, a susținut Firea la Antena 3.

Ce spunea exact noul ministru al Familiei despre Iohannis

Iată afirmațiile din 2014 ale Gabrielei Firea: „Nu ești un om complet fără să crești un copil. Eu va spun sincer că am prieteni de familie care nu au putut avea în mod natural, biologic, copii din motive de sănătate și au înfiat (…) pentru că un părinte este mult atent, mult mai sensibil, la viață celor din jur pentru că se gândește la proprii copii. (…) Sunt niște etape ale vieții pe care un om fără copii, un om care trăiește într-o casă rece, fără să se audă ganguritul bebelușilor, primii pași, primele note de la școală, nu are cum să le simtă.(…)”, a declarat Gabriela Firea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP vorbește despre cancer: ”Moștenire lăsată de înaintezâmbitorul lui Cîrstoiu, Ion Iliescu”
CTP vorbește despre cancer: ”Moștenire lăsată de înaintezâmbitorul lui Cîrstoiu, Ion Iliescu”
În stilul caracteristic, cunoscutul jurnalist Cristian Tudor Popescu a avut o postare pe rețelele sociale în care amintește de medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria...
Iohannis încă așteaptă un răspuns la candidatura sa la NATO. "Negocierile nu se fac publice"
Iohannis încă așteaptă un răspuns la candidatura sa la NATO. "Negocierile nu se fac publice"
Chestiunile NATO nu se discută în public, iar negocierile nu se fac publice, a declarat, miercuri, 17 aprilie, la Bruxelles, preşedintele României Klaus Iohannis. El a precizat că,...
#Klaus Iohannis, #Gabriela Firea, #Cristian Tudor Popescu, #guvern , #stiri Klaus Iohannis