Cristian Tudor Popescu: "Domnului Iohannis i se fâlfâie de popor, puțin îi pasă că mor 500 de oameni pe zi"

Vineri, 29 Octombrie 2021, ora 23:27
8066 citiri
Cristian Tudor Popescu: "Domnului Iohannis i se fâlfâie de popor, puțin îi pasă că mor 500 de oameni pe zi"
Președintele Klaus Iohannis FOTO Hepta

Gazetarul Cristian Tudor Popescu l-a criticat în stilul său caracteristic pe președintele Klaus Iohannis, în cadrul unei emisiuni la Digi24. El a spus că șeful statului a reușit să ajungă în funcție și să câștige un nou mandat deși nu a reușit niciodată să demonstreze că e capabil să facă față unei lupte politice deschise.

Principalele afirmații ale lui Cristian Tudor Popescu, potrivit Digi24.ro:

Klaus Iohannis nu este atât de inteligent pe cât ar trebui să fie un „neamț”, conceptul de neamț cu care a fost votat domnul Iohannis. Și aici s-a produs o lungă impostură. Domnul Iohannis a fost ca cineva care a sărit din piatră în piatră peste un râu și fiecare piatră pe care a călcat s-a scufundat imediat după ce a călcat-o el.

Și a reușit să treacă. A realizat un parcurs cu un grad de probabilitate foarte mic, extraordinar, reușind să treacă râul, fără ca el să aibă vreo calitate în direcția asta.

Nici dvs și nici eu nu am uitat prestațiile catastrofale care ne îngălbeneau la față din 2014, din întâlnirile cu Ponta (fostul premier și președinte PSD Victor Ponta, n.r.). Și dvs și eu știam ce înseamnă să fie stăpânită România de Ponta, de Dragnea (fostul președinte al PSD Liviu Dragnea, n.r.) și de Sebi Ghiță (omul de afaceri și fostul parlamentar PSD Sebastian Ghiță, care a fugit din țară în urma implicării sale în mai multe dosare penale, n.r) cu Ghiță la Interne sau la SRI, eventual, și cu președinte Ponta și prim-ministru Dragnea. Știam foarte bine ce înseamnă asta și atunci l-am votat pe Iohannis, dar eram năuciți de prestațiile acelea lamentabile ale domnului Iohannis în ambele întâlniri cu Ponta. Bafta lui că Ponta i-a pus o piatră sub picioare, călcând în picioare diaspora. Piatra aia pe care a călcat atunci l-a aruncat mai departe, ca o trambulină.

De atunci a ținut-o tot așa. Acel referendum pentru justiție este una dintre cele mai stupide formulări ale unui act pe care le-am văzut. Era inaplicabil, era o aiureală, nici nu s-a putut face ceva cu el, dar beneficiind de gradul de iritare pe care îl stârnea Dragnea prin simpla lui prezență și prin tot ceea ce făcea, încercând să scoată România din Europa, din nou, dl Iohannis a sărit și din piatra asta, după care a trecut mai departe.

După care a avut de înfruntat în alegeri pe doamna Dăncilă. Din nou, nici dvs, nici eu nu puteam să o votăm pe Dăncilă. Cum să faci așa ceva? Și atunci dl Iohannis nici măcar nu a avut o întâlnire cu Dăncilă, ar fi trebuit să aibă. Nu ne-a demonstrat niciodată că e capabil, în toată cariera lui politică, de 7, 8, 10 ani, să facă față unei bătălii politice deschise, de ring, cu cineva. Niciodată. Și e președinte de 7 ani.

Și acum dl Iohannis a început să dea cu piciorul la pietre, pentru că tot sărind așa, din piatră în piatră, pe apă, a început să se creadă Isus Hristos. Și Isus Hristos nu avea nevoie de pietre. Iohannis, de cinci luni încoace, crede că poate să meargă pe apă asemenea lui Isus Hristos. Din momentul în care i-a spus lui Cîțu: „dă-l afară pe ăla de la Justiție, pe Stelian Ion”, dl Iohannis merge pe apă. Dar nu e ceva nou, așa a fost dintotdeauna.

Domnului Iohannis, în mod evident, ca de altfel oricărui politician pe care îl vedeți pe ecranele patriei de 30 de ani încoace, i se fâlfâie de popor, puțin îi pasă că mor 500 de oameni pe zi acum. N-au treabă. I-ați auzit să zică ceva? Se discută de guvern minoritar, de miniștri. Care miniștri? Nu vă crapă dinții, capul, când vorbiți așa ceva, când se întâmplă ce se întâmplă în jur? Nu! Iohannis nu face excepție.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
Părere sinceră despre filmul Nasty: "Era bine dacă nu apărea CTP, acest Roland Gargarros"
Părere sinceră despre filmul Nasty: "Era bine dacă nu apărea CTP, acest Roland Gargarros"
„Băiatul rău al sportului”, „magnific”, „fermecător”, „temperamental”, „arogant”– sunt doar o parte dintre cuvintele folosite de-a lungul anilor de presa internaţională...
#Klaus Iohannis, #ctp, #Cristian Tudor Popescu, #PSD , #stiri Klaus Iohannis