Mesajul lui Iohannis, la finalul campaniei electorale: Oamenii sa mearga la vot!

Vineri, 08 Noiembrie 2019, ora 21:23
3935 citiri
Mesajul lui Iohannis, la finalul campaniei electorale: Oamenii sa mearga la vot!
Foto: Facebook Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj, vineri, inaintea incheierii campaniei electorale, prin care i-a indemnat pe romani sa mearga la vot, la alegerile prezidentiale de duminica.

"Pesedistii au vrut sa franga calea democratica a Romaniei, au vrut sa acapareze intreg sistemul de justitie, sa il politizeze. Si culmea culmilor au finalizat cu un atac fizic asupra romanilor, la acel protest de la Bucuresti in 10 august. Mare, mare rusine!

Noi, voi si cu mine, am luat partea romanilor si am oprit efectiv toate aceste prostii. Am mers mult prin tara, mai mult decat unii care se plimba recent prin tara si ma acuza ca nu am fost niciodata. Eu ii cunosc pe romani, majoritatea intalnirilor nu au fost de campanie, au fost pur si simplu intalniri cu romanii ca sa imi spuna pasurile lor.

Majoritatea - cam 90% dintre solicitarile romanilor - care au venit sa imi spuna fiecare ce voia mi-au spus domnule presedinte, sa ne scapati de PSD. Si am reusit", a afirmat Klaus Iohannis, vineri, la o intalnire cu simpatizantii din Ramnicu-Valcea.

Acesta a adaugat ca PSD nu a disparut si ramane un adversar redutabil.

"Dar sa nu ne amagim. PSD-ul nu a disparut. PSD a fost inlaturat de la Putere. PSD ramane un adversar redutabil, pentru a scapa Romania de pesedism e nevoie sa ii convingeti pe romani sa mearga la vot. Noi suntem dintre aceia care vor sa faca ordine prin vot liber, democratic si pentru asta mergeti si convingeti oamenii sa mearga la vot la prezidentiale, la locale, la parlamentare si abia dupa aceea, cu o alta majoritate in Parlament vom incepe adevarat reconstructia Romaniei. Ma angajez in fata dumneavoastra ca voi aduna toate fortele democratice din Romania si vom reconstrui aceasta frumoasa tara, patria noastra, Romania", a completat seful statului.

El a cerut votul romanilor la alegeri.

"Va mai spun ceva. Acum, la final de campanie, va spun ceva ce nu am spus niciodata in campanie: dragii mei, dragi romani, dati-mi votul vostru, nu numai pentru un politician care este dedicat cu trup si suflet Romaniei si romanilor. Dati-mi votul vostru pentru un concept pentru viitorul Romaniei, pentru un concept care se numeste Romania normala. Pana acum, la final de intalnire, am spus la treaba! Astazi, dragi mei, spun la vot!", a conchis presedintele Iohannis.

Campania electorala s-a desfasurat pe o perioada de 30 de zile si se incheie sambata dimineata, la ora 7.00.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#Iohanis mesaj final campanie , #candidat prezidentiale 2019