Blaga vede ACL pentru 140 de ani: Iohannis va occidentaliza tara, cum a facut la Sibiu

Vineri, 29 August 2014, ora 22:30
3438 citiri
Blaga vede ACL pentru 140 de ani: Iohannis va occidentaliza tara, cum a facut la Sibiu

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a afirmat, vineri, la Slatina, ca alianta intre PNL si PDL este pentru "totdeauna", iar candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, va "occidentaliza" tara.

"De ce mergem pe mana lui Klaus Iohannis? Pentru ca de departe este cel mai valoros candidat anuntat in competitia electorala. A occidentalizat comunitatea pe care o conduce, Sibiul, inainte de a intra noi in UE si am convingerea ca ce a facut cu Sibiul va face cu Romania. In sfarsit vom avea un presedinte care va occidentaliza aceasta tara.

In al doilea rand, Klaus Iohannis nu are nevoie sa jigneasca pentru a spune ce are de spus, nu are nevoie sa foloseasca expresii murdare, sa arunce cuvinte pe care nu le arunci nici dusmanilor. (...) Este un om serios, un om care va reprezenta cu cinste interesele acestei tari, si va asigura nu numai dezvoltarea interna ci si parcursul euroatlantic al acestei tari de care avem atata nevoie", a spus Blaga.

El a subliniat ca Iohannis a fost desemnat candidat la prezidentiale in mod democratic, in urma unei competitii electorale.

Liderul PDL a spus ca alianta cu PNL este pentru "totdeauna", "cel putin pentru 140 de ani de acum inainte".

"Nu a fost facuta pentru mine sau pentru dl. Klaus Iohannis. N-a fost facuta numai sa castigam presedintia. A fost facuta sa castigam generalele, atunci cand vor avea ele loc, nu numai in 2016, daca vor avea loc in 2016, si pentru ca vom guverna bine si cele din 2020 pentru ca avem nevoie de 10 ani de putere pentru a schimba in bine Romania", a adaugat Blaga.

Presedintele PDL a subliniat ca Alianta isi va atinge obiectivele daca se va indrepta catre fiecare categorie sociala.

"Daca ne apucam efectiv serios de treaba si vom discuta in fiecare sat, cu fiecare om, indiferent care este pozitia lor sociala, pentru ca uneori au gresit si liberalii si pedelistii considerand ca anumitor categorii sociale, ca de exemplu oamenii in nevoi sau pensionarii, nu trebuie neaparat sa le acordam atentie, pentru ca sunt votanti ai lui Iliescu si ai PSD. Au fost, pentru ca n-am avut noi grija si va trebui sa invatam din lucrurile astea, marele partid de dreapta. Sunt convins ca am invatat si sunt convins ca impreuna cu dumneavoastra ne vom atinge obiectivele", a adaugat Blaga.

Liderul democrat-liberalilor a sustinut ca Victor Ponta va pierde alegerile prezidentiale.

"Ponta va manca floricele, iar Klaus Iohannis va depune juramantul in calitate de viitor presedinte al Romaniei", a mai spus Blaga.

Co-presedintii ACL, Klaus Iohannis si Vasile Blaga, s-au aflat, vineri, la Slatina, unde au avut o intalnire cu membrii PDL si PNL din judetul Olt.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Blaga sprijin Iohannis, #Iohannis candidat prezidentiale, #Iohannis alegeri prezidentiale , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014