Sociologul Barbu Mateescu, despre cine pierde după votul din parlament: „Ori Iohannis ori PSD ies cu jumătate din față lipsă din ziua asta”

Marti, 05 Octombrie 2021, ora 14:263719 citiri
Sociologul Barbu Mateescu, despre cine pierde după votul din parlament: „Ori Iohannis ori PSD ies cu jumătate din față lipsă din ziua asta”
Klaus Iohannis și Florin Cîțu la Ziua Marinei FOTO Facebook/ Klaus Iohannis

Sociologul Barbu Mateescu arată marți, 5 octombrie, într-un comentariu pe pagina sa de Facebook, că în cazul în care moțiunea împotriva lui Florin Cîțu trecu, atunci „omul validat de Iohannis însuși la congresul PNL va fi eșuat, cel puțin în primă instanță”.

„Cel mai probabil, ori Iohannis ori PSD ies cu jumătate din față lipsă din ziua asta.

Dacă moțiunea este adoptată, omul validat de Iohannis însuși la congresul PNL va fi eșuat, cel puțin în primă instanță. Coaliția nu mai există, spitalele ard, statul e eșuat (evaluarea lui Iohannis însuși), pandemia duduie, facturile cresc. Nouă luni de guvernare cu rezultate slabe: profesorul Iohannis ar fi trebuit să-l trimită pe Florin la corijență. Chiar și fără plecarea USRPLUS de la guvernare, nota bene, era nevoie de un om nou! Trecerea moțiunii înseamnă că proful a fost prins în flagrant bând vodcă "Golf" (sunt sigur că există) cu elevul cel pletos la birtul din colț.

A, și să nu uit, PNL rămâne cu Superman președinte ceea ce e o defazare șocantă deci iar (și urgent) congres, iar moțiuni, iar bairam. Ce o să-l mai iubească PNL pe Iohannis pentru ce le-a făcut...

Dacă moțiunea nu este adoptată din cauza PSD, să nu uitați că nimic nu urăște un membru PSD mai mult decât să-i fie evidențiate inferioritățile ierarhice. Spune-i că amenință democrația, se va bucura mai tare decât un Sith. Spune-i că e corupt, se va mândri că-ți fură banii. Spune-i că e sclav, te va incendia din priviri. Și urmează 3 ani de mișto-uri la adresa PSD. Sau PSriD.

Sau Partidul Sclav Domnitorului. Sau cine știe ce alte poante de acest tip. Există și alte implicații pe scenariul ăsta, nu le mai discut dar se lasă cu multe meme-uri și mișcări de procente. Și de asemenea cu decredibilizarea totală a echipei ardeleano-bănățene (nici nu-l mai pun în imagine pe Ciolacu) ceea ce s-ar putea să ducă la ceva semnificativ mai rău, dar așa e viața, așa-s efectele în domino ale faptului că un stat întreg - nu o națiune însă - stă într-un om”, a scris Barbu Mateescu pe pagina sa de Facebook.


Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News