Kit unghii cu ojă semipermanentă pentru o muncă profitabilă

Advertorial
Luni, 09 Ianuarie 2023, ora 17:27
5465 citiri
Kit unghii cu ojă semipermanentă pentru o muncă profitabilă
FOTO: pexels.com

Oja semipermanentă nu îți afectează unghiile mai mult sau mai puțin decât lacul de unghii obișnuit. O poți îndepărta cu ușurință cu un agent de îndepărtare a ojei fără acetonă. Persistă prejudecata că unghia naturală nu poate „respira” dacă este acoperită cu oja semipermanenta. Această îngrijorare este nefondată. La fel ca și părul, unghiile aparțin așa-numitului țesut apendice al pielii. Oxigenul din aer servește doar la întărirea cheratinei unghiilor. Prin urmare, nu este de așteptat o deteriorare permanentă a unghiilor din cauza oxigenului insuficient.

Sfaturi de îngrijire pentru unghii cu ojă semipermanentă

Mâinile și unghiile tale trec prin multe în fiecare zi. Mai presus de toate, detergenții pentru curățare și oja le supun la presiune. Pe lângă crema de mâini, este importantă utilizarea regulată a uleiului de unghii. Întărește unghiile și le protejează de crăpături și rizuri. În același timp, repară unghiile fragile. Există practic două variante de ojă și anume lac de unghii și oja semipermanentă. Pentru prima, ai nevoie doar de lumină naturală pentru a se întări, în timp ce oja semipermanentă necesită o lampă UV sau LED pentru a se întări. Atât oja convențională, cât și oja semipermanentă pot fi folosite acasă fără probleme. Însă, oja semipermanentă nu numai că scoate în evidență unghiile, ci și previne ruperea acestora.

Oja semipermanentă mată și lucioasă, colorată și nud

Alte variante ale ojei semipermanente se referă la colorarea acestora. Oja semipermanentă este disponibilă în toate nuanțele imaginabile, motiv pentru care poți găsi culoarea potrivită pentru fiecare ținută. Oja semipermanentă în culoarea nud asigură un aspect natural. Fie că este roșu, roz, verde sau nuanță naturală, există și ojă semipermanentă mată și lucioasă. Varianta pe care o alegi, este pur și simplu o chestiune de gust.

Similar cu oja obișnuită, există și un strat superior și un strat de bază pentru oja semipermanentă. Acestea servesc la protejarea unghiilor și la extinderea durabilității. De exemplu, la unele produse se aplică un strat de bază în prealabil. Urmează oja propriu-zisă, care se întărește doar în 60 de secunde. Cu un top coat poți sigila unghia și îi poți da un aspect strălucitor în același timp. Se poate aplica și un strat superior peste oja obișnuită, pentru a-i extinde durabilitatea. Îți poți înfrumuseța unghiile cu oja semipermanentă de primă clasă din magazinul online everin.ro.

Dacă lucrezi la un salon de manichiură, alege un kit unghii profesional pentru rezultate de înaltă calitate și pentru a crea manichiuri moderne clientelor tale. Comandă un kit unghii sau mai multe, cu multe culori diferite de ojă semipermanentă și modele de artă a unghiilor și realizează visele clientelor tale care își doresc cele mai frumoase și moderne manichiuri. A fi designer de unghii poate fi o muncă profitabilă. Cu toate acestea, uneori se uită că estetica și talentul corespunzător pentru manipularea unghiilor, necesită un kit unghii profesional.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#kit unghii, #kit unghii profesional, #oja semipermanenta , #stiri life style