Suspiciuni după intervenția chirurgicală suferită de Kate Middleton: nu a mai fost văzută în public de la Crăciun

Joi, 29 Februarie 2024, ora 14:35
6606 citiri
Suspiciuni după intervenția chirurgicală suferită de Kate Middleton: nu a mai fost văzută în public de la Crăciun
Prințesa de Wales alături de soțul său FOTO captură YouTube

Kate Middleton este absentă din atenția publicului de câteva luni. Prințesa de Wales a suferit o "intervenție chirurgicală planificată la nivel abdominal" în luna ianuarie și încă se recuperează, așa cum a anunțat Palatul Kensington.

Cu toate acestea, pe măsură ce aceasta nu apare, cei care urmăresc familia regală au început să formuleze întrebări cu privire la starea sa pe rețelele de socializare.

Ultima sa apariție publică a fost de Crăciun.

Kate Middleton s-a alăturat familiei regale pentru plimbarea lor anuală de la Sandringham din Norfolk pentru a participa la o slujbă la biserică de Crăciun.

Prințesa de Wales a mers cu copiii și soțul ei la Biserica St. Mary Magdalene.

Palatul Kensington a declarat în comunicatul său că Kate va rămâne la The London Clinic timp de până la două săptămâni după procedură.

"Alteța Sa Regală Prințesa de Wales a fost internată ieri pentru o intervenție chirurgicală abdominală planificată", se arată în comunicat. "Intervenția chirurgicală a fost un succes, și se așteaptă ca ea să rămână în spital timp de zece până la paisprezece zile, înainte de a se întoarce acasă pentru a-și continua recuperarea. În baza sfaturilor medicale actuale, este puțin probabil ca ea să revină la îndatoririle publice până după Paște."

Palatul Kensington nu a furnizat informații suplimentare cu privire la natura intervenției chirurgicale a lui Kate, cu toate că palatul a declarat pentru Associated Press că prințesa nu suferă de cancer.

Comunicatul a mai spus că Kate "spera ca informațiile medicale personale să rămână private" pentru a le oferi copiilor ei "normalitate".

William a fost fotografiat vizitând-o pe Kate la spital în ziua următoare.

Palatul Kensington a declarat că Kate s-a întors la Castelul Windsor pe 29 ianuarie.

"Prințesa de Wales s-a întors acasă la Windsor pentru a-și continua recuperarea după intervenția chirurgicală", se arată în declarația postată pe Instagram. "Înregistrează progrese bune."

William și Kate au continuat să mulțumească personalului de la The London Clinic în declarație, precum și celor care le-au trimis urări de însănătoșire.

În aceeași zi, Palatul Buckingham a anunțat că Regele Charles se întoarce acasă după ce a suferit o procedură pentru o mărire benignă a prostatei.

Palatul Buckingham a anunțat pe 5 februarie că Regele Charles are cancer.

Palatul Buckingham a declarat într-un comunicat că "s-a observat o problemă separată de îngrijorare" în timpul intervenției la prostată a regelui și teste suplimentare au relevat că acesta are cancer. Palatul nu a dezvăluit despre ce formă de cancer este vorba, cu toate că au menționat că nu este vorba despre cancer de prostată.

Comunicatul a mai spus că regele "a început un program de tratamente regulate" și că, deși va continua să lucreze de acasă, va "amâna îndatoririle publice" conform sfatului medical.

Palatul nu a precizat cât timp regele va evita activitățile publice.

"Alteța Sa Regală a ales să împărtășească diagnosticul său pentru a preveni speculațiile și în speranța că ar putea ajuta în înțelegerea publică a tuturor celor din întreaga lume afectați de cancer", s-a precizat în comunicat.

Prințul William s-a întors la îndatoririle publice pe 7 februarie.

William a întrerupt angajamentele sale regale în timpul intervenției chirurgicale și recuperării lui Kate, revenind la muncă pe 7 februarie pentru o ceremonie de decorare la Castelul Windsor.

În aceeași zi, el a participat la o gală de strângere de fonduri pentru London Air Ambulance și a mulțumit publicului pentru mesajele de susținere pentru Kate, conform Town & Country.

"Aș vrea să profit de această ocazie pentru a vă mulțumi, de asemenea, pentru mesajele amabile de susținere pentru Catherine și pentru tatăl meu, în special în ultimele zile", a spus el, adăugând că "aceasta înseamnă mult pentru noi toți."

De atunci, el a participat la câteva evenimente publice. Experții au declarat pentru Business Insider că publicul îl va privi pe William în absența lui Charles și Kate, deoarece el reprezintă viitorul monarhiei ca moștenitor al tronului.

"Este o oportunitate pentru el să comunice în numele familiei regale", a spus Eric Schiffer, președintele Reputation Management Consultants.

În plus, publicul reacționează în general mai bine la membrii mai tineri ai familiei regale. Fără Kate, precum și fără Prințul Harry și Meghan Markle, tinerețea lui William ar putea fi un avantaj pentru monarhie, așa cum a declarat Kristen Meizner, o observatoare a familiei regale.

"Ei sunt cel mai mult focalizați pe membrii familiei regale când sunt în vârstă de curtare, se căsătoresc, au copii, genul acela de lucruri", a spus ea. "Nu sunt considerați neapărat atât de fascinanți pentru public când au 60 sau 70 de ani sau ceva de genul."

Pe 9 februarie, Kate s-a dus în Norfolk pentru a-și continua recuperarea.

Pe 9 februarie, The Daily Mail a raportat că Kate s-a alăturat familiei sale la casa lor din Sandringham, Anmer Hall, în timp ce copiii ei aveau vacanță școlară.

De asemenea, s-a raportat că recuperarea ei mergea bine la acea vreme.

Kate nu a fost fotografiată în timpul călătoriei sale de la Windsor la Sandringham.

Regele Charles a fost fotografiat de câteva ori pe parcursul lunii februarie, în timp ce Kate a rămas nevăzută.

Cu toate că nu își asumă îndatoriri publice, Regele Charles a fost totuși fotografiat de câteva ori de la diagnosticul său de cancer și începutul tratamentului.

Pe 11 februarie, el și Regina Camilla au fost zăriți mergând la biserică în Sandringham, iar pe 21 februarie a fost fotografiat în timpul unei întâlniri cu Prim-ministrul Rishi Sunak la Buckingham Palace.

În schimb, Kate a rămas absentă, deoarece Palatul Kensington nu a postat nicio fotografie sau video cu ea.

William a emis o declarație rară pe 20 februarie.

De obicei, William și Kate au emis declarații împreună de când s-au căsătorit.

Dar pe 20 februarie, Palatul Kensington a lansat o declarație doar în numele doar lui William cu privire la conflictul din Gaza, în care el a spus că rămâne "profund preocupat de costul uman al conflictului din Orientul Mijlociu începând cu atacul terorist al Hamas din 7 octombrie".

"Eu, ca atâția alții, doresc să văd sfârșitul luptei cât mai curând posibil", se arată în declarație. "Există o nevoie disperată de sprijin umanitar crescut către Gaza."

William a mai spus că continuă "să se agațe de speranța că poate fi găsit un viitor mai luminos și refuz să renunț la asta."

În plus față de faptul că vorbea doar în numele lui William, declarația avea un sigiliu "W" în partea de sus, în loc de coroana prezentă pe mesajele de la Prințul și Prințesa de Wales ca unitate.

William a lipsit de la o Slujbă de Mulțumire marți din cauza unei probleme personale nemenționate.

Marți, membri ai familiei regale au participat la o Slujbă de Mulțumire pentru Regele Constantin al Greciei, verișorul de gradul doi și apropiatul companion al regelui Charles. El a fost unul dintre nașii lui William.

William urma să participe la eveniment alături de Regina Camilla și alți membri ai familiei, dar a lipsit din cauza unei probleme personale, a informat Kensington Palace pentru Business Insider.

Un reprezentant al palatului a declarat și pentru Business Insider că Kate se simte bine, dar nu au oferit detalii cu privire la motivul pentru care William a absentat de la eveniment.

Discuții despre absența prelungită a lui Kate din ochii publicului au izbucnit pe rețelele de socializare, utilizatorii speculând de ce nu a fost văzută de luni de zile. Prințesa era în trend marți, iar mii de oameni au postat despre ea pe TikTok. "Kate Middleton" a fost și pe locul șase în lista termenilor căutați pe Google marți, evidențiind interesul publicului față de absența sa.

Până miercuri, Palatul Kensington nu a lansat nicio fotografie sau video nou cu prințesa.

Nicușor Dan tocmai a dat cărțile pe față. De ce și-a dat demisia din USR, partidul pe care l-a creat
Nicușor Dan tocmai a dat cărțile pe față. De ce și-a dat demisia din USR, partidul pe care l-a creat
Nicușor Dan a dat cărțile pe față după ani buni. Primarul Bucureștiului a explicat de ce a ieșit din USR, partidul pe care l-a fondat. Ruptura dintre Nicușor Dan și USR a surprins pe...
Candidatura Dianei Şoşoacă la Primăria Capitalei a fost respinsă. „Eu nu am anunţat niciodată public că voi candida. E un ordin de la Marcel Ciolacu”
Candidatura Dianei Şoşoacă la Primăria Capitalei a fost respinsă. „Eu nu am anunţat niciodată public că voi candida. E un ordin de la Marcel Ciolacu”
Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 42 Municipiul Bucureşti a respins candidatura Dianei Şoşoacă, preşedintă a partidul S.O.S. România, pentru funcţia de primar general al Capitalei,...
#Kate Middleton, #interventie chirurgicala, #suspiciuni, #aparitie publica, #craciun , #stiri vedete