Premierul Frantei cere excluderea definitiva a lui Benzema - atacantul Realului reactioneaza in premiera

Miercuri, 02 Decembrie 2015, ora 20:11
15589 citiri
Premierul Frantei cere excluderea definitiva a lui Benzema - atacantul Realului reactioneaza in premiera
Foto: Hepta.ro

Premierul francez Manuel Valls a cerut excluderea definitiva a lui Karim Benzema din nationala Frantei, dupa ce acesta ar fi jignit victimele atentatelor de la Paris si si-ar fi santajat sexual un coleg..

Manuel Valls a afirmat ca Benzema "nu mai are loc" in nationala Frantei, dupa scandalurile in care a fost implicat, potrivit agentiei AP.

Benzema a fost arestat in urma cu o luna sub acuzatia de santaj sexual la adresa colegului de nationala Mathieu Valbuena.

Apoi, Benzema a fost acuzat ca a jignit victimele atentatelor de la Paris, intrucat a scuipat imediat dupa intonarea imnului Frantei pe Santiago Bernabeu, la momentul de reculegere dedicat incidentelor din capitala Frantei.

Ca o reactie la scandalurile in care a fost implicat in ultima perioada, Benzema a mentionat ca isi doreste sa joace alaturi de Valbuena la EURO 2016.

"Sper ca pana la urma va fi bine, vom fi cu totii bine si ca ne vom intoarce in nationala Frantei, care va castiga EURO. Nu sunt aici ca sa fac un joc pentru camere, nu fac un joc", a mentionat Benzema, intr-un interviu la TF1.

"Eu doar am vrut sa-l ajut pe Mathieu. Sunt cu adevarat dezamagit de dimensiunea capatata de aceasta poveste", a mentionat Benzema.

Cum ar fi insultat victimele atentatului de la Paris

Pe 24 noiembrie, imediat dupa El Clasico, Karim Benzema i-a infuriat pe politicienii francezi dupa un gest facut in momentul intonarii imnului Frantei, inaintea meciului dintre Real Madrid si FC Barcelona.

Atacantul francez a scuipat imediat dupa incheierea imnului, iar unii politicieni francezi au catalogat gestul sau ca fiind "o jignire la adresa victimelor atentatului de la Paris".

Spre exemplu, Nadine Morano, membru al unui partid de extrema dreapta, a cerut ca Benzema sa fie exclus pe viata din nationala Frantei.

"Dupa ce am tolerat fluieraturile la adresa imnului pe stadioanele de fotbal, cer acum o pedeapsa dura pentru Benzema, care nu merita sa imbrace culorile nationalei Frantei. Sa nu cautam scuze pentru cei ce nu merita! Benzema, niciodata in nationala Frantei!", a scrise Nadine Morano pe pagina personala de Facebook.

Apoi, primarul localitatii Beziers, Robert Menard, a publicat un mesaj similar pe contul personal de Twitter.

"Gestul lui Benzema este rusinos. Acest individ nu merita sa ne imbrace culorile", a comentat acesta.

"Cartonas rosu pentru Benzema, care a insultat victimele atentatului de la Paris si a scuipat dupa Marseillaise. Este o rusine pentru tricoul albastru", a afirmat si politicianul Julien Odoul.

In trecut, Benzema a mai avut probleme cu politicienii francezi, dupa ce Marine Le Pen l-a criticat ca nu intoneaza imnul Frantei.

C.S.

Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Aproape două treimi dintre români cred că țara noastră a îndeplinit toate criteriile pentru admiterea cu granițele terestre în Schengen. Ei sunt de părere că unele state europene...
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
#Karim Benzema Real Madrid, #Karim Benzema exclus nationala Franta , #stiri Karim Benzema
Comentarii
Poza DR.STRANGELOVE
DR.STRANGELOVE
rank 5
Sa-i confiste averea si sa-l expedieze ramburs
Poza LUPTAdeCLASA
LUPTAdeCLASA
rank 5