Nota incredibilă pe care a primit-o Benzema după prestația din El Clasico

Luni, 20 Martie 2023, ora 15:29
2390 citiri
Nota incredibilă pe care a primit-o Benzema după prestația din El Clasico
Karim Benzema

Atacantul francez Karim Benzema a primit nota zero (din zece) din partea cotidianului sportiv madrilen AS pentru prestaţia sa în derby-ul de duminică seară, pierdut de Real Madrid în faţa echipei de fotbal FC Barcelona (1-2), informează cotidianul L'Equipe.

Dacă notele atribuite de jurnale au făcut să se vorbească mult despre jucători, iar uneori au stârnit polemică, nota acordată lui Karim Benzema din partea cotidianului AS pentru prestaţia sa din El Clasico a stârnit o adevărată furtună.

Cotidianul madrilen i-a acordat un incredibil zero (0) prin intermediul trimisului său special pe Camp Nou, Sergio Lopez de Vicente. Acesta din urmă a scris: "Benzema: invizibil. O dată în plus. Nimic, nimic. El nu a reuşit să obţină mingi uşoare, nici să se impună în jumătatea adversă. El se află la kilometri de strălucita versiune a jucătorului care a câştigat 'Balonul de Aur'. L-am văzut fără ritm, lent, fără viteză, fără joc. Dacă Real îşi va regăsi atacantul, atunci va avea o comoară în rândurile sale, dar aşteaptă deja de multă vreme".

Nici Marca, celălalt cotidian sportiv spaniol, nu l-a menajat pe Benzema, care, chiar dacă nu a înscris în ultimele sale trei meciuri din La Liga, a reuşit totuşi să marcheze trei goluri în recentele două meciuri din optimile de finală ale Ligii Campionilor, cu Liverpool (o dublă în tur, scor 5-2, şi unicul marcator în retur, 1-0). Marca l-a notat cu o stea din trei posibile, de altfel ca majoritatea jucătorilor Realului apăruţi duminică pe Camp Nou.

În schimb, AS l-a gratificat pe Thibaut Courtois cu nota 9 pentru prestaţia sa.

FC Barcelona a obţinut victoria cu numărul 100 în faţa "eternei rivale" Real Madrid (scor 2-1), duminică seară pe Camp Nou, într-un meci din etapa a 26-a a campionatului de fotbal al Spaniei.

Cel de-al 253-lea episod din El Clasico a fost decis de un gol marcat în prelungirile partidei (90+2) de Franck Kessie, introdus în joc în minutul 77.

Madrilenii au deschis scorul în minutul 9, când Ronald Araujo a deviat în propria poartă o centrare a lui Vinicius (9). Barca a restabilit egalitatea înainte de pauză, prin Sergi Roberto (45).

Ce a pățit căpitanul Spaniei la ultimul meci al naționalei sale. Până și adversarii au fost uluiți
Ce a pățit căpitanul Spaniei la ultimul meci al naționalei sale. Până și adversarii au fost uluiți
Selecţionerul Spaniei, Luis de la Fuente, a declarat că i-a fost ruşine atunci când a auzit fluierături din tribunele arenei Santiago Bernabeu, marţi seară, în timpul meciului amical cu...
România joacă împotriva Columbiei în această seară. De ce avem motive să ne temem de naționala sud-americană
România joacă împotriva Columbiei în această seară. De ce avem motive să ne temem de naționala sud-americană
Echipa naţională a efectuat ultimul antrenament înainte de meciul cu Columbia, luni seară, la Ciudad Real Madrid, baza de pregătire din Valdebebas a echipei madrilene, anunţă frf.ro....
#Karim Benzema, #Real Madrid, #fc barcelona, #Lewandowski , #Barcelona Real Madrid