Se clarifica lucrurile in marile campionate: Cine a ramas in lupta pentru titlu in Anglia si Italia

Luni, 21 Martie 2016, ora 09:37
3012 citiri
Se clarifica lucrurile in marile campionate: Cine a ramas in lupta pentru titlu in Anglia si Italia
Foto: Facebook/ Juventus Torino

Titlul in Serie A se va decide intre doua echipe, in timp ce castigatoarea Premier League va fi aleasa dintre trei cluburi, doua dintre ele fiind mari surprize.

Juventus Torino a invins duminica in deplasare pe Torino FC cu 4-1, intr-un meci in care Buffon a stabilit un nou record de invicibilitate in Serie A, fiind invins din penalti, in minutul 48.

Gianluigi Buffon, record istoric in Italia. A depasit recordul all-time de minute consecutive fara gol primit

Alvaro Morata a marcat doua goluri pentru campioana Italiei, iar Sami Khedira a fost eliminat in minutul 87.

Napoli a reusit sa invinga pe Genoa, scor 3-1 pe teren propriu, dupa ce a fost condusa din minutul 10. Gonzalo Higuain a marcat o dubla in a doua repriza, iar scorul final a fost stabilit in minutul 90. Vlad Chiriches a fost rezerva neutilizata la gazde.

Pe primul loc se afla Juventus, cu 70 de puncte, urmata de Napoli, cu 67. Pe locul 3 se afla AS Roma, cu 60 de puncte. De altfel, Roma, Fiorentina si Inter, singurele formatii care mai puteau spera sa le ajunga din urma pe cele primele doua, au remizat in aceasta etapa, astfel ca titlul va merge cel mai probabil la Torino sau la Napoli.

Pe langa avantajul celor 3 puncte, Juventus are si un golaveraj mai bun si avantajul meciurilor directe.

Rezultat neasteptat in derbiul orasului Manchester: City versus United!

In Anglia, infrangerea lui Manchester City in fata marilor rivali de la United, scor 0-1 pe teren propriu, a scos viitoarea echipa a lui Guardiola din lupta pentru titlu. "Cetatenii" au 51 de puncte, la 15 de ocupanta primului loc, Leicester City, si mai are 8 meciuri de disputat.

Desfasurare de scor incredibila in Premier League. Liverpool a pierdut meciul zilei de la 2-0

Locul 2 este ocupat de Tottenham Hotspur, cu 61 de puncte, iar pe 3 este Arsenal Londra, cu 55 de puncte si cu un meci mai putin disputat. Trupa lui Wenger are nevoie insa de o minune pentru a mai lua titlul, fiind la 11 puncte in spate.

Leicester, Tottenham si Arsenal au inregistrat victorii la zero in aceasta etapa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
#Juventus Napoli Serie A, #Juventus titlu Serie A, #lupta titlu Serie A, #Leicester Tottenham Premier League, #Leicester titlu Premier League, #lupta titlu Anglia , #Serie A