Julius Meinl aniversează 160 de ani de momente speciale. Expertiză și inovație în prepararea cafelei, inspirate de moștenirea vieneză

Advertorial
Marti, 05 Aprilie 2022, ora 23:00
8337 citiri
Julius Meinl aniversează 160 de ani de momente speciale. Expertiză și inovație în prepararea cafelei, inspirate de moștenirea vieneză
Julius Meinl FOTO: juliusmeinl.com

Julius Meinl aniversează luna aceasta 160 de ani de momente speciale în care a adus oamenii împreună la cafea și le-a oferit de fiecare dată o experiență inspirată din originile vieneze. Astăzi, peste 2 miliarde de oameni se bucură în fiecare an de o ceașcă cu cafea Meinl, acasă sau în locațiile partenere.

O poveste despre inovație

Acum 160 de ani, cafeaua era prăjită manual, în casele celor care își permiteau această delicatesă, dar aroma și gustul difereau foarte mult de produsul cunoscut astăzi. Boabele de cafea, care rețin în general foarte ușor mirosuri străine, intrau în contact cu gazele emise de combustibil și își modificau astfel proprietățile.

După ce a deschis primul magazin de delicatese în centrul Vienei în 1862, unde comercializa inclusiv cafea verde, Julius Meinl a redefinit prăjirea cafelei, inventând în 1877 un proces inovator prin care boabele își păstrau pentru prima dată întreaga aromă. De-a lungul anilor ce au urmat, inovația a stat la baza tuturor activităților de creștere și dezvoltare a companiei și a produselor servite clienților, obiectivul fiind de a obține calitate premium în fiecare ceașcă și de a oferi servicii impecabile de fiecare dată.

Originile vieneze inspiră experiența modernă

Acum, 63 de cești cu cafea Meinl sunt savurate în fiecare secundă peste tot în lume. Cafeaua Julius Meinl poate transpune pe oricine într-un timp și spațiu diferit, într-un loc inspirat de originile vieneze, unde servirea impecabilă și calitatea desăvârșită sunt completate de o ambianță rafinată, caldă și relaxată, care îmbie la un moment de tihnă. Mai mult decât o evadare din cotidianul agitat, adevărata experiență vieneză poate fi tradusă prin atmosferă fermecătoare și momente de răsfăț, dar și respect pentru calitatea produselor.

Julius Meinl este ambasador al Culturii Cafenelei Vieneze, o moștenire culturală unică in lume si inclusă pe lista Patrimoniului Cultural Mondial UNESCO în 2011.

Acum oricine se poate bucura de un moment autentic vienez Meinl, chiar și în confortul propriei case. Gama de retail Julius Meinl – cafea boabe, cafea măcinată sau capsule - poartă cu mândrie moștenire calității și a bunului gust, in dorința de a satisface și cele mai rafinate gusturi.

Gama Premium Collection, dedicată atât iubitorilor de espresso, cât și celor care preferă preparatele cu lapte, aduce experiența vieneză mai aproape de fiecare iubitor de cafea prin calitatea excelentă și gustul desăvârșit.

Sortimentele Espresso Arabica și Caffè Crema Selezione sunt certificate Rainforrest Alliance, conțin doar boabe de cafea selectate cu grijă din cele mai importante plantații din Brazilia și America Centrală și oferă un gust delicat, dulce, cremă fină și aromă proaspătă.

Produsele Julius Meinl sunt disponibile în marile lanțuri de magazine, dar și pe site-ul celui mai mare retailer online. În luna aniversară, Julius Meinl pregătește multe surprize pentru iubitorii de cafea, iar toate noutățile, precum și informații despre produse și istoria brandului pot fi citite pe https://juliusmeinl.com/ro sau pe paginile de Facebook și Instagram Julius Meinl Romania.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Julius Meinl, #cafea Julius Meinl , #stiri life style