Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

A câștigat 48 de milioane de dolari la loto. Ce va face cu banii tânăra de 18 ani, care a pus primul bilet din viața ei

Sambata, 04 Februarie 2023, ora 16:45
4665 citiri
A câștigat 48 de milioane de dolari la loto. Ce va face cu banii tânăra de 18 ani, care a pus primul bilet din viața ei
Juliette Lamour a câștigat o avere la loto FOTO facebook

La doar 18 ani, Juliette Lamour a câştigat marele premiu la loterie, de 48 de milioane de dolari canadieni (aproximativ 35 de milioane de dolari), chiar la prima încercare, astfel că a apelat imediat la un consilier financiar, adică la tatăl ei Kevin.

Ea a devenit cel mai tânăr canadian care a câştigat vreodată un premiu atât de mare.”Plângeam – lacrimi de bucurie – desigur”, a spus ea, la Ontario Lottery and Gaming Corporation, unde şi-a ridicat premiul. „Încă nu-mi vine să cred că am luat marele premiu la primul meu bilet de loterie!”, a adăugat ea.

Juliette, din Sault Ste. Marie, Ontario, a spus că a uitat complet de biletul de loterie până când a aflat vestea că cineva din oraşul ei natal a câştigat extragerea din 7 ianuarie.

Când s-a dus să-şi verifice biletul printr-o aplicaţie mobilă, a început să se audă un jingle şi „Big Winner” a apărut intermitent pe ecran.

„Colegul mea a căzut în genunchi, deoarece nu-i venea să creadă”, a spus Juliette, care lucrează cu jumătate de normă la farmacie. "El ţipa. De fapt, toată lumea ţipa că am câştigat 48 de milioane de dolari."

Şeful ei i-a spus că poate pleca devreme, dar mama ei a insistat să rămână şi să-şi termine tura.

Juliette a spus că va investi „cu grijă” cea mai mare parte a jackpot-ului cu ajutorul tatălui ei, consilierul ei financiar. De fapt, tatăl ei i-a dat deja cel mai bun sfat financiar - ideea lui a fost să cumpere biletul la loto.

Juliette plănuieşte să investească o parte din bani pentru a-şi îndeplini visul de a deveni medic fără a-şi face griji în privinţa împrumuturilor.

Ea vrea să se întoarcă în nordul regiunii Ontario pentru a practica medicina, a spus ea.

Dar Juliette plănuieşte şi să se distreze puţin. „Odată ce s-a terminat şcoala, eu şi familia mea vom alege un continent şi vom începe să explorăm”, a spus ea. „Vreau să văd diferite ţări, să le studiez istoria şi cultura, să le încerc mâncarea şi să le ascult limba”, a menţionat Juliette.

Loteria Română propune noi câștiguri. Cât va costa Lozul "Team Romania"
Loteria Română propune noi câștiguri. Cât va costa Lozul "Team Romania"
Lozul "Team Romania" va fi lansat de Loteria Română pentru a fi alături de sportivii români care au obţinut performanţe şi reprezintă România la cea de-a 33-a ediţie a Jocurilor Olimpice...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Juliette Lamour, #castig, #loto, #avere, #milioane, #dolari, #Canada , #stiri internationale