Guardiola, cea mai mare umilinta din cariera

Duminica, 15 Ianuarie 2017, ora 19:59
8394 citiri
Guardiola, cea mai mare umilinta din cariera
Foto: Facebook/ Liverpool FC

Josep Guardiola a trait, duminica, cea mai mare umilinta din cariera de antrenor. Echipa sa, Manchester City, a fost invinsa cu scorul de 4-0 de Everton, in deplasare, in etapa a 21-a din Premier League. In derbiul etapei, Manchester United si FC Liverpool au terminat 1-1.

Aceasta a fost cea mai drastica infrangere in campionat pentru fostul antrenor al Barcelonei, in toata cariera sa.

Golurile lui Everton au fost marcate de Lukaku, in prima repriza, respectiv Mirallas, Davies si Lookman, in a doua repriza, ultimii doi fiind jucatori de 18 si 19 ani.

City a pierdut astfel desi a avut in teren marile vedete, in frunte cu Aguero, De Bruyne, Sterling si Yaya Toure.

Dupa acest rezultat, echipa lui Guardiola este pe locul 5, cu 42 de puncte, la 10 distanta de liderul Chelsea Londra, iar obiectivul echipei nu mai poate fi decat calificarea in grupele Ligii Campionilor.

Everton este pe 7, cu 33 de puncte.

Guardiola mai pierduse cu 3-0 un meci cu Borussia Dortmund, in campionat, cand antrena pe Bayern Munchen, pe teren propriu, in aprilie 2014. In aceeasi luna a pierdut la Real Madrid, in Liga Campionilor, 0-4, scor cu care a fost invins si in toamna lui 2016, cu City, pe terenul lui FC Barcelona.

Egal in marele derbi Manchester United - FC Liverpool

Cealalta echipa din oras, Manchester United, este pe locul 6, cu 40 de puncte, dupa ce a terminat la egalitate, scor 1-1, marele derbi cu FC Liverpool, disputat tot duminica.

James Milner a deschis scorul pentru oaspeti, din penalti, in minutul 27, dupa un hent in careu al lui Paul Pogba, in timp ce golgheterul Zlatan Ibrahimovici a egalat pentru United, in minutul 84, cu o lovitura de cap.

Cu cateva secunde mai devreme, Fellaini trimisese mingea in bara, tot cu o lovitura de cap.

FC Liverpool ajunge la 45 de puncte, pe locul 3, la egalitate cu Tottenham Hotspur, care insa are un golaveraj mai bun. Pe 4 este Arsenal Londra, cu 44 de puncte.

Etapa viitoare programeaza un nou derbi, Manchester City - Tottenham Hotspur.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu a făcut marele anunț. Ce se întâmplă cu candidatul alianţei PSD - PNL la Primăria Capitalei începând de luni
Ciolacu a făcut marele anunț. Ce se întâmplă cu candidatul alianţei PSD - PNL la Primăria Capitalei începând de luni
Medicul Cătălin Cîrstoiu este, în acest moment, candidatul alianţei PSD+PNL la Primăria Capitalei, a declarat sămbătă, 20 aprilie, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu. Luni, 22 aprilie,...
Mihai Tudose, PSD: Noi am mai ieşit pe primul loc şi stăteam în gară şi ne-am uitat cum a trecut trenul
Mihai Tudose, PSD: Noi am mai ieşit pe primul loc şi stăteam în gară şi ne-am uitat cum a trecut trenul
Europarlamentarul Mihai Tudose a declarat sâmbătă că PSD a mai câştigat alegerile în trecut, dar Guvernul a fost format din partidele de pe locul "doi, trei şi un pic din cinci" şi...
#Guardiola umilinta Everton, #Manchester City invinsa Everton, #rezultat Manchester United Liverpool, #rezultate Premier League, #clasament Premier League , #stiri Josep Guardiola