E oficial: Guardiola a fost confirmat la noua echipa

Luni, 01 Februarie 2016, ora 16:00
6322 citiri
E oficial: Guardiola a fost confirmat la noua echipa
Foto: Hepta.ro

Antrenorul spaniol Josep Guardiola a fost confirmat oficial la noua sa echipa, incepand din vara, dupa ce fostul tehnician al Barcelonei se va desparti si de campioana Germaniei, Bayern Munchen.

Astfel, Guardiola il va inlocui pe Manuel Pellegrini pe banca formatiei engleze Manchester City, a transmis clubul, pe site-ul sau.

"Manchester City poate confima ca in ultimele saptamani a inceput si a finalizat negocierile contractuale cu Pep Guardiola, pentru ca acesta sa devina antrenorul principal al clubului incepand din sezonul 2016-2017.

Contractul este pentru trei ani. Aceste negocieri au fost o reluare a discutiilor din anul 2012. Din respect pentru Manuel Pellegrini si pentru jucatori, clubul doreste sa faca decizia publica pentru a inlatura povara inutila a speculatiilor", a transmis clubul, notand totodata ca Pellegrini este dedicat in continuare indeplinirii obiectivelor din acest sezon - titlul in Premier League si Liga Campionilor.

Guardiola a facut marele anunt: Iata unde pleaca de la Bayern Munchen

Pep Guardiola a semnat cu o noua echipa - va fi cel mai bine platit antrenor din istoria fotbalului

In ultimele luni s-a scris si s-a vorbit mult despre aceasta mutare, Guardiola urmand sa castige un salariu urias, de aproximativ 25 de milioane de euro pe sezon, la noua sa echipa, potrivit presei germane.

In plus, spaniolul isi doreste sa aduca unii dintre cei mai buni jucatori ai lumii, printre care si pe Lionel Messi. Locul sau la Bayern Munchen va fi luat de italianul Carlo Ancelotti.

"Trei ani la un club sunt suficienti pentru mine. Vreau sa experimentez un nou oras, un nou campionat si sa intalnesc oameni noi. Am sansa de a lucra in Anglia si cred ca am varsta potrivita, cred ca este mutarea pe care trebuie s-o fac. Am oferte concrete, insa nu am semnat niciun contract. Atunci cand voi semna, clubul va anunta acest lucru. Pana atunci, nu pot sa spun prea multe", spunea spaniolul, la inceputul lunii ianuarie.

Traian Băsescu avansează o variantă în care Dreapta Unită ar putea să ajungă la guvernare. Ce rezultat crede că va obține AUR
Traian Băsescu avansează o variantă în care Dreapta Unită ar putea să ajungă la guvernare. Ce rezultat crede că va obține AUR
Fostul preşedinte Traian Băsescu este de părere că, în urma alegerilor parlamentare din acest an, se prefigurează un guvern format din partidele care formează actuala coaliţie. El nu...
Cum trec partidele peste mesajul anticorupție aruncând în cursa pentru locale candidați certați cu legea
Cum trec partidele peste mesajul anticorupție aruncând în cursa pentru locale candidați certați cu legea
Deși de-a lungul timpului au spus că se delimitează de acțiunile colegilor certați cu legea, iar unii chiar au strâns electorat în jurul „luptei anticorupție”, astăzi, partidele își...
#Guardiola confirmat Manchester City, #Guardiola oficial Manchester City, #Guardiola Bayern Manchester City , #Bayern