Reactia lui Jose Mourinho dupa esecul din derbiul dintre Manchester United si Liverpool

Duminica, 16 Decembrie 2018, ora 22:385839 citiri
Reactia lui Jose Mourinho dupa esecul din derbiul dintre Manchester United si Liverpool
Foto: Twitter / Manchester United

Manchester United a fost invinsa in mod categoric de FC Liverpool in marele derbi al Angliei, in Premier League, scor 1-3 in runda curenta de campionat.

Trupa lui Jose Mourinho a fost invinsa dupa golurile semnate de Shaqiri o dubla si Mane, respectiv Lingard, iar cronica o puteti citi mai jos:

Liverpool isi invinge marea rivala Manchester United dupa cinci ani de pauza pe teren propriu

"Echipa mai buna a castigat, dar a facut-o intr-un moment in care nu era mai buna decat noi. Ei erau echipa mai puternica, dar noi am primit niste goluri asa cum le-am primit. A fost o diferenta de atitudine, ei au fost mai puternici la pressing si pe tranzitie. Liverpool a fost rapida si agresiva. In primele 20 de minute nici nu ne-au lasat sa respiram. Inca mai sunt obosit dupa ce l-am vazut pe Robertson cum facea sprinturi de 100 de metri din minut in minut.

Apoi au venit cele doua goluri usoare ale lui Shaqiri, cu ajutorul devierilor. Daca vorbim despre noroc, vorbim despre cele doua goluri ale lui Liverpool", a fost reactia lui Jose Mourinho dupa partida, la conferinta de presa oficiala.

United este abia pe locul 6 si nu mai are nicio sansa la titlu in acest sezon, urmand sa mai spere eventual la locul 4, ultimul care duce in Champions League.

LFC e lidera cu 45 de puncte, unul peste Manchester City si spera ca acest sezon poate aduce un titlu atat de mult visat de trupa lui Klopp.

D.A.