Jose Mourinho da cartile pe fata: Cum le raspunde celor care il acuza ca e un antrenor defensiv

Joi, 02 Mai 2019, ora 14:30
4422 citiri
Jose Mourinho da cartile pe fata: Cum le raspunde celor care il acuza ca e un antrenor defensiv
Foto: Captura video Twitter

Jose Mourinho a decis sa dea cartile pe fata si sa vorbeasca deschis despre stilul sau, unul pe care multi il considera mult prea defensiv.

Portughezul sustine ca aceasta afirmatie nu este deloc adevarata si ca, de-a lungul timpului, a pregatit echipe ofensive, care au facut spectacol.

"Cred ca este o minciuna care s-a spus de o mie de ori si care a devenit un soi de adevar, insa nu este asa! Puteti spune ca Chelsea din perioada 2004-2006 nu a fost o echipa fenomenala, ce practica un fotbal spectaculos, un fotbal bazat pe atac si contraatac, dat si pe o defensiva uimitoare? Puteti spune asta? Sigur ca nu!

Atunci cand oamenii isi amintesc de meciul incredibil facut de Inter la Barcelona, in semifinala Champions League, ei spun ca a fost o lectie de fotbal defensiv, insa uita ca inainte de acea partida a fost un Inter - Barcelona 3-1. Singuri ne-am pus in postura de a merge acolo si de a apara un rezultat in zece oameni. Asta pentru ca in urma cu doua saptamani ii bausem cu 3-1, desi trebuia sa marcam 4 sau 5 goluri.

Iar cand am venit la Chelsea am reusit sa castigam titlul desi nu eram cea mai buna echipa din tara. Sa fii campion atunci cand nu esti cel mai bun, asta inseamna ca trebuie sa fii mai mult strateg si mai putin filosof. Apoi, cand Chelsea a castigat titlul cu antonio Conte, era o echipa care se baza pe contraatac. Chelsea era o echipa foarte defensiva si fenomenala pe contraatac si au reusit din nou pentru ca s-au bazat pe strategie", a spus Mourinho intr-o interventie pentru postul beIN Sports.

Jose Mourinho este liber de contract de cateva luni bune dupa ce a fost demis de Manchester United.

El a anuntat ca nu va semna cu o alta formatie decat daca va primi un contract pe termen lung, cu obiective clare si sustinere din partea conducerii.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Mourinho antrenor contract, #Jose Mourinho stil fotbal, #Mourinho fotbal defensiv , #antrenor
Comentarii
Poza Vintage
Vintage
rank 5
Asta chiar crede ca e antrenor!