Jose Mourinho despre Maradona: La marile esecuri mereu ma suna, dar la victorii niciodata

Vineri, 27 Noiembrie 2020, ora 12:173167 citiri
Jose Mourinho despre Maradona: La marile esecuri mereu ma suna, dar la victorii niciodata
Foto: Facebook / Diego Maradona

Tehnicianul formatiei Tottenham, Jose Mourinho, l-a omagiat pe Diego Maradona, afirmand ca acesta il suna la esecuri si fiecare minut petrecut alaturi de el a fost amuzant.

"Lumea nu il va uita pe Maradona. M-am asigurat ca fiul meu stie multe despre el, chiar daca s-a nascut la mult timp dupa ce el a jucat. Stiu ca si atunci cand fiul meu va fi tata nu-si va lasa copiii sa uite.

La fel a fost si cu Alfredo Di Stefano, eu nu l-am vazut jucand, dar tata s-a asigurat ca stiu multe despre el. Apoi a fost Diego, omul. De el imi este dor si imi pare rau ca nu am petrecut mai mult timp cu el.

Cred ca familia, prietenii si colegii care l-au cunoscut sunt privilegiati ca au petrecut timp cu el. L-am cunoscut bine si la marile mele esecuri mereu ma suna, dar la victorii niciodata. Dar imi va fi dor de Diego si sunt trist, dar si zambesc pentru ca fiecare minut petrecut cu el a fost amuzant", a declarat Mourinho.

Diego Maradona a incetat din viata, miercuri, la Buenos Aires, la varsta de 60 de ani. El a fost inmormantat joi, 27 noiembrie.