Fostul ambasador al SUA în Rusia, dezvăluiri despre Putin: Are o mare teamă în prezent VIDEO

Luni, 13 Martie 2023, ora 05:11
9384 citiri
Fostul ambasador al SUA în Rusia, dezvăluiri despre Putin: Are o mare teamă în prezent VIDEO
John Sullivan, fostul ambasador american în Rusia crede că lui Putin îi este frică să se deplaseze după bunul plac FOTO: US Embassy

Războiul declanșat de președintele rus acum mai bine de un an în Ucraina nu a dus la atingerea obiectivelor inițiale ale Moscovei, iar eșecul armatei roșii este unul evident. Fostul ambasador al SUA în Rusia, John Sullivan a declarat că Vladimir Putin are o teamă majoră în prezent, fiind preocupat de propria sa siguranță.

Diplomatul american a susținut la televiziunea CNN că stilul de viață al președintelui rus este afectat în mod vizibil de războiul din Ucraina, el neputându-se deplasa după bunul său lac la reședința de lux din afara Moscovei și nici la palatul din stațiunea Soci, de la Marea Neagră, potrivit Newsweek.

Recent publicația independentă Proekt din Rusia a dezvăluit vila de lux unde Putin locuiește împreună cu iubita lui, Alina Kabaeva, prezentând imagini nemaivăzute din interiorul acesteia.

Descoperire mai mare decât inteligența artificială: Un nou material revoluționar ce va schimba lumea, demn de Premiul Nobel VIDEO

Stilul de viață luxos dezvăluit al lui Putin a fost pus la îndoială de unii, având în vedere sancțiunile grele pe care Occidentul le-a impus Rusiei de la începutul războiului din Ucraina în februarie anul trecut. Unele dintre aceste sancțiuni includ interzicerea importurilor de petrol rusesc și eliminarea băncilor ruse din sistemul internațional de tranzacții financiare SWIFT, potrivit BBC News.

Sullivan a spus că stilul de viață al lui Putin a fost de fapt afectat de invazia sa pe scară largă a Ucrainei, care îi limitează mișcările din motive de siguranță.

„Din ceea ce am văzut, stilul lui de viață a fost afectat în următorul sens”, a spus Sullivan la CNN, fostul ambasador american în Rusia, între 2020 și 2022. „Nu poate călători cu avionul nicăieri aproape de sud-vestul Rusiei pentru a ajunge la Soci, de exemplu, unul dintre cele mai preferate locuri în care să meargă.

Planul nebunesc al lui Putin de a subjuga Europa de Est: Cortina de fier ce cuprinde România, Polonia și Ungaria VIDEO

Nu poate călători acolo cu avionul. Acum călătorește mai mult cu trenul. Este îngrijorat de propria siguranță. În ceea ce privește impactul economic, dacă întrebarea este mai mult despre susținerea stilului său de viață generos, nu cred că este o preocupare prea mare, ci preocupările sale sunt legate de propria sa siguranță.”

După dezvăluirile recente ale Proekt, Putin ar locui împreună cu fosta gimnastă Alina Kabaeva, într-o vilă luxoasă aflată pe o proprietate de lângă lacul Valdai, situată la aproximativ 400 de kilometri de Moscova.

Pericol de prăbușire pentru regimul lui Putin: E în pragul colapsului după ce a pierdut ceva esențial
Pericol de prăbușire pentru regimul lui Putin: E în pragul colapsului după ce a pierdut ceva esențial
După multe aparențe, stăpânirea președintelui rus Vladimir Putin asupra puterii este mai puternică ca niciodată. Țara a revenit de la înfrângerile militare timpurii din Ucraina și de la...
Putin se confruntă cu o ”trilemă” imposibil de rezolvat, sinucigașă. Avertismentul experților americani
Putin se confruntă cu o ”trilemă” imposibil de rezolvat, sinucigașă. Avertismentul experților americani
Războiul lui Putin din Ucraina s-a prelungit foarte mult, iar durata sa a trecut de pragul a 26 de luni, fără ca dictatorul rus să dea vreun semn că ar renunța la conflictul sângeros....
#John Sullivan, #ambasador SUA, #Putin razboi, #Alina Kabaeva Putin, #Putin Ucraina, #vila putin, #Putin Kremlin , #Razboi Ucraina