Un analist american trage o concluzie neașteptată: Frica lui Biden de a-l provoca pe Putin prelungește războiul

Vineri, 23 Decembrie 2022, ora 04:00
13665 citiri
Un analist american trage o concluzie neașteptată: Frica lui Biden de a-l provoca pe Putin prelungește războiul
Frica lui Biden a livra arme moderne Ucrainei prelungește războiul lui Putin FOTO: Telegraph

Războiul lui Vladimir Putin din Ucraina durează de 10 luni, iar sfârșitul său rămâne în continuare unul imprevizibil. Marc Thiessen, un expert american și editorialist de la Washington Post susține că teama patologică a lui Joe Biden de a-l provoca pe Putin prelungește războiul.

Analistul, intervievat la ”Special Report” de televiziunea americană Fox News, a spus miercuri, 21 decembrie 2022, că președintele american face în același timp ”ceea ce este corect și ceea ce este greșit” în legătură cu Ucraina, potrivit Real Clear Politics.

Thiessen susține că președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, reprezintă o provocare interesantă, deoarece Biden face ceea ce trebuie, dar și ceea ce nu trebuie, când vine vorba de Ucraina.

Rusia avertizează o țară NATO: ”Este o mișcare agresivă împotriva Moscovei”

Analistul american a spus că întocmește o listă cu cele mai bune 10 lucruri făcute și cele mai rele 10 lucruri ale lui Biden din fiecare an, iar Ucraina se află în fruntea ambelor ierarhii în 2022.

În primul rând, Ucraina nu ar fi cea de astăzi fără ceea ce a făcut Joe Biden pentru Kiev. După ce Rusia a invadat țara vecină pe 24 februarie 2022 din ordinul lui Putin, Biden a adunat comunitatea internațională și aliații NATO pentru a sprijini cu arme Kievul.

Pe de altă parte, Biden a trimis armele și ajutoarele într-un ritm destul de lent. Înainte de invazie, el a refuzat să trimită sistemele Stinger și Javelin. După aceea, el a ezitat luni de zile să trimită arme moderne Ucrainei, forțând-o să lupte cu armamentul epocii sovietice.

Ultima redută a lui Putin: Pericolul înfrângerii Rusiei poate lovi brutal Europa

Apoi, când le-a dat în sfârșit sistemul HIMMARS de rachete, acesta a schimbat situația radical pe câmpul de luptă. Dar, americanii au modificat în secret anumite capabilități ale HIMMARS, pentru a nu putea trage cu rachete cu rază lungă de acțiune, care ar fi putut lovi adânc în interiorul Rusiei.

Acum, reporterii l-au întrebat pe Biden de ce SUA nu livrează Ucrainei sistemul ATACMS, arme cu rază lungă de acțiune. Dacă Zelenski a spus că ar fi de acord cu acest lucru, Biden a reacționat altfel, aducând în discuție o escaladare a conflictului care ar putea degenera în cel de-Al Treilea Război Mondial. Dar, în schimb Biden a promis livrarea de către SUA Ucrainei a unui sistem de rachete Patriot, care costă peste 1 miliarde de dolari.

Joe Biden are această teamă patologică de a-l provoca pe Vladimir Putin și, drept urmare, prelungește războiul, care poate însemna mai multe victime și distrugeri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Pierde sau câștigă Putin din atacul Iranului asupra Israelului: Experții dezvăluie strategia neștiută a Kremlinului
Pierde sau câștigă Putin din atacul Iranului asupra Israelului: Experții dezvăluie strategia neștiută a Kremlinului
Recentul atac cu peste 300 de rachete și drone al Iranului asupra Israelului marchează o escaladare a conflictului, iar experții au analizat cum influențează această evoluție războiul lui...
Joe Biden este ridiculizat în SUA, după ce a povestit istoria unui unchi despre care susține că a fost "devorat de canibali"
Joe Biden este ridiculizat în SUA, după ce a povestit istoria unui unchi despre care susține că a fost "devorat de canibali"
Preşedintele american Joe Biden a provocat stupoare, joi, 16 aprilie, după ce a povestit despre unchiului său, despre care presupune că a fost devorat de canibali în Noua Guinee în timpul...
#Joe Biden, #Biden Ucraina arme neletale SUA, #arme SUA Ucraina, #Ucraina razboi, #Putin razboi, #Putin Ucraina , #Razboi Ucraina