Programul lui Joe Biden in Romania: De la Cotroceni la Victoria si inapoi la Cotroceni

Miercuri, 21 Mai 2014, ora 07:08
4204 citiri
Programul lui Joe Biden in Romania: De la Cotroceni la Victoria si inapoi la Cotroceni
Foto: Facebook/ U.S. Embassy Bucharest

Vicepresedintele american Joe Biden se va intalni, miercuri dimineata, cu presedintele Traian Basescu si cu prim-ministrul Victor Ponta, urmand sa sustina declaratii de presa impreuna cu fiecare dintre cei doi lideri politici.

Joe Biden va face miercuri un adevarat tur de forta de la Palatul Cotroceni la Palatul Victoria si inapoi la sediul Presedintiei.

Joe Biden, plimbare cu sotia prin Centrul Vechi

Programul oficialului SUA incepe la ora 9.25, cand ajunge la Palatul Cotroceni, unde are loc fotografia oficiala. La ora 9.30 urmeaza convorbiri tete-a-tete cu presedintele Traian Basescu, iar la ora 9.40 convorbiri oficiale, cu participarea membrilor celor doua delegatii oficiale, transmite Administratia Prezidentiala.

La ora 10.45 are loc o declaratie de presa comuna, in gradina Palatului Cotroceni.

Apoi, la ora 11.25, Joe Biden este primit de prim-ministrul Victor Ponta la Palatul Victoria, iar la ora 11.30 va avea loc "handshake in holul de onoare", potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

La ora 11.45 se va desfasura intrevederea celor doua delegatii, in timp ce la ora 13.00 vor avea loc declaratii de presa in holul de onoare.

Ulterior, vicepresedintele american revine la Palatul Cotroceni, la ora 14.00, unde va sustine un discurs incepand cu ora 14.15, la care va lua parte si premierul Victor Ponta.

Joe Biden, la Bucuresti: E o obligatie sacra sa fim alaturi de voi si de NATO. Bazati-va pe noi

Joe Biden a sosit, marti dupa-amiaza, la Bucuresti. Oficialul SUA a sustinut si un scurt discurs in fata militarilor romani, la Baza Aeriana 90.

In cadrul vizitei sale in Romania, Joe Biden va aborda teme de discutie precum situatia din Ucraina, securitatea energetica, precum si combaterea coruptiei din tara noastra.

Vizita lui Biden este cel mai important eveniment de acest fel din ultimii cinci ani, dupa precedenta vizita a acestuia in Romania, in luna octombrie 2009.

F.N.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#program Joe Biden Romania, #Joe Biden intalnire Basescu, #Joe Biden intalnire Ponta, #Joe Biden vizita Romania , #Romania
Comentarii
Poza RETARDER
RETARDER
rank 5
La ce se duce la Victoria ca doar Poanta plagiat e la MAPN...