Familia Biden a pus în primul său brad de Crăciun la Casa Albă o fotografie cu familia Trump

Marti, 30 Noiembrie 2021, ora 15:51 3162 citiri
Casa Albă decorată de Crăciun FOTO Hepta

Familia Biden şi-a decorat primul brad de Crăciun la Casa Albă cu originalitate şi satiră, agăţând în pom imagini cu predecesori de-ai lor, precum cuplul Trump, dar şi felicitări semnate de mână, relatează AFP.

Jurnaliştii au traversat luni, 29 noiembrie, o Casă Albă decorată şi iluminată abundent de Crăciun, în stil tradiţional.

Ei au văzut o replică a Casei Albe din turtă dulce, o masă pregătită de sărbătoare şi şosete cu numele nepoţilor lui Biden.

Însă atenţia le-a fost reţinută de mici aluzii, în decoraţiuni supervizate de către Prima Doamnă Jill Biden, care trimit la locatari anteriori ai Casei Albe, în pofida antagonismului între fostul şi actualul şef al statului.

Joe Biden aproape că nu pronunţă niciodată numele predecesorului său, Donald Trump, pe care-l numeşte ”celălalt tip”.

Iar Donald Trump continuă să clameze că a ”câştigat” alegerile în 2020.

Cuplul Trump, odată instalat la Casa Albă, a ignorat anumite uzanţe care marchează trasferul curtenitor al puterii. Ei nu şi-au invitat predecesorii la ceai, iar Donald Trump nu l-a invitat pe Barack Obama la o ceremonie solemnă de instalare a portretului oficial al acestuia.

Casa Albă a insistat mult asupra implicării lui Jill Bden în pregătirea sărbătorilor de la sfârşitul anului, precizţnd că Prima Doamnă a cerut ornamente suplimentare. Să fie, oare, un fel de a marca o diferenţă faţă de Melania Trump?

Potrivit unor dezvăluiri publicate de către o fostă apropiată, soţiei lui Donald Trump îi plăcea prea puţin aceste pregătiri de sărbători şi ar fi spus că ”nimănui nu-i pasă de chestiile astea d Crăciun, nu?”.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii