Biden, reacție neașteptată la CNN: ”Nu-mi pasă dacă crezi că sunt Satana reîncarnat” VIDEO

Joi, 22 Iulie 2021, ora 14:005604 citiri
Biden, reacție neașteptată la CNN: ”Nu-mi pasă dacă crezi că sunt Satana reîncarnat” VIDEO
Joe Biden a avut o reacție dură împotriva contestatarilor demonstrației de la Capitoliu FOTO: Facebook

Președintele Statelor Unite, Joe Biden, care a sosit miercuri în Ohio, a fost prezent la postul de televiziune CNN, în emisiunea lui Don Lemon. Adresându-se celor care pun la îndoială gravitatea insurecției de la Capitoliu, din 6 ianuarie 2021, liderul de la Casa Albă a declarat că ”nu-mi pasă daca crezi că sunt Satana reîncarnat”.


Biden a afirmat, de asemenea, că are încredere în ”cooperarea dintre republicani și democrați, care pot lucra împreună” în parlamentul american, în această investigație, potrivit Insider.

Președintele a criticat dur poziția persoanelor care bagatelizează evenimentele petrecute la mitingul desfășurat la Washington, pe 6 ianuarie 2021. ”Nu-mi pasă dacă crezi că sunt Satana reîncarnat. Faptul este că nu te poți uita la așa ceva la televizor și să spui că nu s-a întâmplat nimic (referitor la insurecția de la Capitoliu - n.a.). Nu poți să-i asculți pe oamenii care zic că a fost un marș pașnic”.

Chiar dacă sunt ceva probleme în Camera Reprezentanților, în privința formării Comisiei de anchetă a evenimentelor de la Capitoliu, unde Nancy Pelosi a respins două propuneri venite din partea republicanilor, totuși Biden are speranță că ”vor lucra împreună” pentru începerea investigației.

Șeful armatei SUA avertizează Rusia: Ne pregătim pentru un mare război

Pelosi a afirmat că nominalizții lui Kevin McCarthy, liderul GOP, Jim Banks și Jim Jordan, ar compromite integritatea comisiei.

Un comitet format din 13 membri, incluzând atât democrați, cât și republicani, a fost stabilit luna trecută pentru a investiga atacul de la Capitoliu de pe 6 ianuarie, când au fost ucise cinci persoane, când fanii lui Trump, au intrat în mod violent în clădire.

SUA dezvaluie noul avion secret: Bombardierul invizibil, negru ca smoala VIDEO

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News