Fostul doctor al Casei Albe face acuzații grave la adresa lui Joe Biden: "E total pierdut, ar trebui să demisioneze"

Joi, 29 Iulie 2021, ora 00:1213607 citiri
Fostul doctor al Casei Albe face acuzații grave la adresa lui Joe Biden: "E total pierdut, ar trebui să demisioneze"
Joe Biden este acuzat de republicani că nu este potrivit pentru Casa Albă FOTO: Facebook

Într-un interviu acordat postului de televiziune Fox News din Statele Unite, Ronny Jackson, fostul doctor al Casei Albe a făcut afirmații surprinzătoare referitoare la Joe Biden și la capacitatea mintală a acestuia. El a susținut că președintele ”este total pierdut” și ”ar trebui să demisioneze”.

Jackson, care reprezintă al 13-lea district din Texas în Congresul american din partea republicanilor, a fost medicul foștilor președinți Donald Trump și Barack Obama, precum și contraamiral în Marina Statelor Unite, conform IB Times.

În interviu, doctorul a afirmat: ”Cred că (Biden – n.a.) ori va demisiona, ori îl vor convinge să demisioneze din funcție la un moment dat, în viitorul apropiat”. El a adăugat că poate fi folosit al 25-lea amendament din Constituția SUA, ”pentru a scăpa de acest om”.

Această prevedere permite vicepreședintelui Statelor Unite să devină președinte interimar, atunci când președintele nu mai poate să-și exercite funcția datorită incapacității sale, din cauza unei boli fizice sau psihice.

Fenomen neașteptat, care a lovit Statele Unite: Nu s-a mai văzut de la cel de-Al Doilea Război Mondial

Sean Hannity de la Fox News a spus că unele răspunsuri ale lui Biden din interviul acordat la CNN, săptămâna trecută, au fost ”complet de neînțeles”.

La o zi după acest interviu, Ronny Jackson a postat pe rețeaua de socializare Twitter, un mesaj în care spune că Biden ar trebui să facă un examen cognitiv. Iar duminică, senatorul a pus un alt video cu președintele, cu următorul comentariu: ”Este total pierdut! Are nevoie chiar acum de o evaluare cognitivă”.

SUA dezvăluie noul avion secret: Bombardierul invizibil, negru ca smoala VIDEO

Republicanii au susținut că Joe Biden, la 78 de ani, este cel mai vârstnic președinte al SUA din istoria țării și nu este potrivit pentru a ocupa funcția de la Casa Albă.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News