World of Warcraft: Vanzari de 500.000 de dolari pe ora, cu bani adevarati

Vineri, 16 Aprilie 2010, ora 12:36 2943 citiri
foto: Yahoo! Games

Sute de mii de jucatori de World of Warcraft s-au inghesuit, miercuri, sa-si cumpere Armasarul Celest, primul obiect virtual cu functionalitate in joc scos la vanzare cu bani adevarati de catre Blizzard, pentru 25 de dolari bucata.

Calul inaripat pus in vanzare de Blizzard arata mai bine ca alte mijloace de transport din World of Warcraft, fara a aduce insa alte imbunatatiri jocului, in plus fata de caracterisiticile cailor existenti, potrivit Yahoo! Games.

Cu alte cuvinte, jucatorii de WOW s-au inghesuit sa-si cheltuiasca banii pe un obiect virtual ce ii face sa arate mai bine in joc si atat, iar Blizzard a dat lovitura, rotunjindu-si substantial veniturile in doar cateva ore.

De ce iubim lumea World of Warcraft?

Cererea a fost atat de mare, incat Blizzard a ajuns sa incaseze peste 500.000 de dolari pe ora, miercuri, in cea mai aglomerata perioada a zilei, doar din vanzarea noului Armasar Celest si a companionului virtual Lil 'XT, aflat deja pe piata, dar care nu are un rol functional in evolutia jocului, potrivit blogului WOWInsider.

Succesul noului produs virtual a fost atat de mare, incat 80.000 de utilizatori l-au cumparat simultan, in punctul maxim al vanzarii.

Gratie celor peste 10 milioane de jucatori fideli din intreaga lume, World of Warcraft aduce deja venituri anuale de peste un miliard de dolari, iar introducerea cumparaturilor virtuale cu bani reali ar putea dubla sau tripla aceasta suma.

Reclama la WoW, pe sanii unei starlete porno

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News