Top jucători poker: Primii trei jucători au adunat venituri de peste 150 milioane de dolari

Advertorial
Luni, 13 Septembrie 2021, ora 15:41
14255 citiri
Top jucători poker: Primii trei jucători au adunat venituri de peste 150 milioane de dolari
poker FOTO: pixabay.com

Pokerul este unul dintre cele mai cunoscute și cele mai jucate jocuri cu cărți din lume. În jurul acestuia planează și o mare contradicție. Mulți jucători și fani ai pokerului consideră că acesta nu este un joc noroc ci unul al minții, în care strategia are un rol mai important decât norocul.

Pokerul a cunoscut o ascensiune formidabilă odată cu apariția operatorilor online. După ce jucători din întreaga lume au putut să joace online, din confortul locuinței, sumele învârtite în cadrul jocurilor au crescut amețitor.

Astfel, în cadrul top cazinouri online sunt disponibile turnee ale căror fonduri toatele de premiere ajung la câteva zeci de milioane de dolari.

Cei mai buni jucători din lume

În lumea întreagă sunt mulți oameni care se întrețin doar din jocurile de poker. O parte dintre acești jucători profesioniști au reușit să adune averi colosale doar din câștigarea turneelor de poker.

Potrivit datelor Betromania, patru dintre primii cinci jucători de poker ai lumii sunt americani. Singurul care și-a făcut loc printre jucătorii americani este chiar Daniel Negreanu, canadianul cu origini române care impresionează în lumea pokerului.

În funcție de veniturile realizate din turnee de poker și jocuri de cazino, topul este condus de Bryn Kenney. În vârstă de 34 de ani, americanul a adunat peste 56 de milioane de dolari doar din premii. Cel mai consistent premiu l-a cucerit în anul 2019, atunci când a încasat 20 de milioane de euro dintr-un singur turneu.

Justin Bonomo, cunoscut sub numele de ZeeJustin, este al doilea jucător al lumii în funcție de încasări. Acesta a adunat din premii peste 55 de milioane de dolari. La doar 19 ani, în anul 2005, ZeeJustin a devenit cel mai tânăr jucător care reușește să câștige o masă de poker televizată.

Daniel Negreanu este unul dintre motivele pentru care online poker are tot mai mulți adepți. Românii sunt fascinați de povestea lui „Kid Poker”, care a reușit să câștige de șase ori brățara WSOP și de două ori titlul WPT. Anul acesta Negreanu a fost aproape să câștige o nouă brățară WSOP, însă a încheiat turneul pe locul 3. Întregul turneu, desfășurat online pe parcursul a peste 10 ore, a fost transmis de Daniel Negreanu pe pagina proprie de YouTube. În cadrul turneelor online, Negreanu folosește userul DNegs.

Ajuns la 47 de ani, Daniel Negreanu se mândrește cu peste 42 de milioane de dolari încasate în urma turneelor de poker. Cel mai consistent premiu l-a încasat în anul 2014, atunci când a fost recompensat cu 8,288,001 dolari pentru ocuparea locului doi în turneul World Series of Poker.

Mai mult, în anul 2014, Daniel Negreanu a fost numit jucătorul deceniului și a fost inclus în Poker Hall of Fame. Șarmul l-a propulsat pe Daniel și în lumea filmului, unde a avut apariții în trei producții de la Hollywood. Cel mai cunoscut film în care a jucat este X-Men The Origins: Wolverine.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
#poker, #jocuri de noroc , #jocuri online