S-a stricat vremea. E timpul pentru distractie!

Luni, 17 Octombrie 2016, ora 15:07
5544 citiri
S-a stricat vremea. E timpul pentru distractie!

Pentru ca vremea rece ne tine tot mai mult in casa, un mod excelent de a ne petrece timpul liber il reprezinta jocurile pe consola sau PC. Ele ne ofera o paleta larga de optiuni, de la solutii individuale, in care performanta personala are prioritate, la jocurile de echipa, alaturi de cei care impartasesc aceeasi pasiune.

Si fie ca ne dorim doar o dupa-amiaza relaxanta, fie ca suntem jucatori pasionati si interesati de cele mai noi tehnologii, site-ul Okazii ne intampina cu o multime de oferte.

Alegerea dispozitivului de gaming este primul pas. Pentru cei care isi doresc o experienta deosebita, aproape de cea a vizionarii unui film, o pozitie de joc confortabila si jocuri actualizate permanent, atunci consola este alegerea fireasca. Site-ul Okazii ne propune o varietate de console jocuri, atat produse lansate recent, cat si versiuni anterioare care beneficiaza de oferte speciale.

PlayStation 4 - una dintre cele mai cautate console - ne ofera, pe langa grafica exceptionala, personalizari inteligente si caracteristici inovative. Consola PS4 poate sa reia jocul de unde a fost salvat sau sa faca actualizari si cand nu este pornita. Cu PS4 putem descarca jocuri in background sau putem incepe jocul in timp ce se descarca. De asemenea, consolele de tip PS3 si chiar PS2 genereaza inca mult interes din partea utilizatorilor pasionati de jocuri si pot fi cumparate acum de pe Okazii la preturi foarte bune.

Consolele de tip Xbox sunt prezente cu variantele lor Xbox One si Xbox 360, produse ce ocupa locuri de top in cautari. Xbox One este o consola grozava, care are o multime de fani. Datorita graficii uimitoare si calitatii sunetului jocurile se prezinta foarte realist. Xbox One ne ofera posibilitatea de a folosi diverse aplicatii si de a rula jocurile in acelasi timp. Consola este dotata cu un adaptor wireless si are un ventilator puternic care elimina riscul de supraincalzire.

Gamerii ocazionali sau cei care vor sa profite de multifunctionalitatea unui computer se vor orienta mai degraba catre jocurile pentru PC. Performantele PC-urilor se imbunatatesc constant gratie placilor grafice si procesoarelor noi, iar experienta de joc poate fi una extraordinara.

Si utilizatorii care prefera PC-ul pentru gaming gasesc pe Okazii o mare varietate de jocuri. Assassin's Creed, NFS, GTA sau Call of Duty sunt printre cele mai solicitate. FIFA 17, produsul vedeta al acestei perioade in industria gamingului, poate fi gasit la vanzare in versiuni atat pentru PC, cat si pentru console PS3, PS4 si Xbox360.

Jocurile pentru console si cele pentru PC insumeaza in prezent peste 20.000 de produse, asa ca oricine poate gasi aici ceva interesant.

Daca dorim sa incercam un joc nou, cautam console de ultima generatie sau pur si simplu avem nevoie de diverse accesorii de gaming, Okazii este locul in care le gasim pe toate. Oferta bogata ne permite sa facem usor alegerile potrivite si sa ne bucuram in orice moment de preturi bune, reduceri si promotii.

ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
#console jocuri, #jocuri Xbox One, #jocuri PS4 , #jocuri noi
Comentarii
Poza programer2
programer2
rank 1
Generatia Siveco ...NU sare puntea magarului ...v. card sanatate