Romanii se intrec sa sparga seiful celui mai cunoscut mogul din lume!

Advertorial
Vineri, 25 Noiembrie 2016, ora 16:07
33315 citiri
Romanii se intrec sa sparga seiful celui mai cunoscut mogul din lume!

(P) In primele 48 de ore de cand seiful lui Mister Monopoly a ajuns in Romania, mii de romani au incercat sa descifreze codul de acces al acestuia.

Mister Monopoly, cel mai simpatic mogul din lume, a trimis in Romania seiful in care tine o parte dintre cele mai pretioase avutii ale sale: peste 300 de jocuri Monopoly Ultimate Banking, Jenga, Simon Air si Pie Face.

Jocurile sunt pregatite sa ajunga in casele romanilor, insa pentru asta ei trebuie sa ghiceasca codul de acces al seifului, pe www.provocareamonopoly.ro.

Pentru a sarbatori lansarea jocului Monopoly Ultimate Banking, Mister Monopoly a pregatit sute de jocuri pentru romani! Din cauza varstei inaintate, insa, mogulul a uitat codul de acces, asa ca a lasat seiful plin cu surprize la Shurubel si Ionut, prietenii sai de incredere.

Pentru ca nu au reusit nicicum sa descifreze parola, cei doi apeleaza acum la ajutorul tuturor celor care vor sa raspunda acestei provocari nemaiintalnite. Astfel, pe http://www.provocareamonopoly.ro, romanii pot incerca sa sparga seiful, ghicind codul de patru cifre.

Monopoly Ultimate Banking este cea mai noua inventie a simpaticului Mister Monopoly, care pune la dispozitia tuturor jucatorilor posibilitatea de a plati pentru proprietatile din joc folosind cardul.

In aceasta editie a jocului, tehnologia touch da rapiditate jocului si sporeste distractia, astfel ca jucatorii pot cumpara instantaneu proprietati, pot stabili nivelul chiriilor si isi pot croi propriul drum spre bogatie.

De asemenea, dispozitivul Ultimate Banking tine evidenta tuturor averilor iar jucatorii au control total asupra "pietei imobiliare", astfel ca o pot ajuta sa creasca sau o pot face sa scada.

Mai multe detalii despre noul Monopoly Ultimate Banking sunt disponibile pe site-ul Hasbro Romania.

Pe site-ul www.provocareamonopoly.ro, participantii vor avea ocazia sa interactioneze cu Shurubel si Ionut, care abia asteapta sa deschida seiful si sa imparta premiile cu ei. Si pentru ca toata munca este in echipa, baietii ofera mereu indicii participantilor.

Despre Monopoly

Monopoly este cel mai indragit joc de tranzactii imobiliare din lume. Lansat pe data de 19 martie 1935, Monopoly a devenit unul dintre cele mai populare jocuri de societate la nivel mondial pana in ziua de astazi. In prezent, Monopoly este tradus in 47 de limbi si se comercializeaza in 144 de tari.

De-a lungul timpului, Hasbro a lansat peste 300 de editii speciale Monopoly, fiecare dintre acestea avand o tematica diferita.

Despre Hasbro

Hasbro este una dintre cele mai mari companii producatoare de jocuri si jucarii la nivel global. Misiunea companiei este aceea de a satisface nevoile fundamentale de joaca ale copiilor si familiilor din intreaga lume.

In portofoliul brandului Hasbro se afla unele dintre cele mai populare jocuri din lume, precum Pie Face, NERF, Monopoly, Transformers, Jenga, My Little Pony, Littlest Pet Shop si Play-Doh.

Infiintata in urma cu 90 ani, compania Hasbro detine in prezent atat unele dintre cele mai mari branduri de jocuri si jucarii, cat si filme si jocuri digitale, reusind sa raspunda cu succes cerintelor consumatorilor de pe intreg mapamondul. Producatorul se remarca prin inovatie si o gama foarte variata de produse.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Monopoly Ultimate Banking, #jocuri Monopoly , #jocuri strategie