Nou de la Vlad Cazino: aplicatia pentru dispozitive Android, disponibila in Magazin Play

Advertorial
Miercuri, 09 Iunie 2021, ora 17:58
13957 citiri
Nou de la Vlad Cazino: aplicatia pentru dispozitive Android, disponibila in Magazin Play
vlad cazino FOTO: vladcazino.ro

Romanii care folosesc dispozitive smartphone sau tableta cu sistem de operare Android au posibilitatea, incepand cu luna iunie 2021, de a descarca direct din Magazin Play inclusiv aplicatii de jocuri de noroc online pe bani reali.

In acest context, Vlad Cazino a anuntat disponibilitatea aplicatiei sale de jocuri de cazino online in Google Play Store. Aplicatia Vlad Cazino poate fi cautata, descarcata si instalata la fel de simplu ca oricare alta aplicatie populara - de exemplu cele de social networking, email, shopping, banking, trading etc.

Tara noastra este printre putinele tari in care acest lucru este posibil - lista verde cuprinde acum 19 state, anterior aplicatiile de acest gen fiind acceptate de Google doar in Franta, Marea Britanie, Irlanda si Brazilia. Acum, alaturi de Romania, pe lista mai figureaza Spania, Australia, Belgia, Canada, Germania, Japonia, Mexic, Columbia, Danemarca, Finlanda, Noua Zeelanda, Norvegia, Suedia si Statele Unite ale Americii.

Anterior, procedura de instalare a aplicatiilor de gambling cu mize reale pe un device Android era mai complicata. Chiar si in conditiile schimbarii politicilor pe plan local in materie de permisiuni pentru aplicatii de jocuri de cazino online si pariuri sportive online, acceptarea unor astfel de aplicatii nu se face in mod automat.

Operatorii pot aplica pentru includerea aplicatiilor dezvoltate, iar Google le supune unor testari complexe inainte de a le oferi utilizatorilor pentru descarcare din Magazin Play. A fost si cazul Vlad Cazino App, care a trecut cu succes de procedura de analiza a dezvoltatorilor sistemului Android.

Acum, aplicatia celor de Vlad Cazino este la indemana oricui, dar are indicativul Adult Only - permisa doar celor care au varsta de 18 ani, declarata pe contul Google folosit pentru configurarea dispozitivului. In plus, Vlad Cazino oricum permite crearea de cont online doar persoanelor majore, dupa o verificare atenta a datelor, respectand normele de responsabilitate sociala si desigur prevederile legale.

De 3 ani pe piata locala de jocuri de noroc online, Vlad Cazino este primul cazino online romanesc, bazat pe un concept inedit, dezvoltat de un operator de top in domeniu la nivel global - Kindred Group (care in Romania este prezent si cu un alt brand foarte popular, Unibet).

In doar 3 ani de la lansare, Vlad Cazino a castigat o popularitate extraordinara, promovandu-se ca un promotor al divertismentului complet, online si chiar offline - prin asocierea cu festivaluri de muzica si show-uri de stand up comedy.

Licentiat de ONJN pana in 2026, Vlad Cazino propune o mare varietate de sloturi si jocuri de masa, inclusiv live casino. Aplicatia Vlad Cazino, disponibila acum in Magazin Play, ofera acces instant la aproximativ 850 de sloturi de la producatori de top in domeniul jocurilor de cazino (EGT, Novomatic, Pragmatic Play, NetEnt, Play'n GO, Microgaming, Quickspin, Yggdrasil, Nextgen, Williams Int. si Relax Gaming), peste 60 de jocuri de masa virtuale si cu dealeri live, bingo si turnee de poker Sit & Go.

Ca si sloturile, jocurile de masa sunt optimizate perfect pentru a fi jucate online de pe dispozitive mobile in cele mai placute si sigure conditii. Sunt disponibile jocuri de masa cu dealeri live de la Evolution Gaming (4 mese de ruleta si 4 mese de blackjack, dintre care una exclusiva Vlad Cazino) si de la Pragmatic Play (5 mese de ruleta, 15 mese de blackjack si 10 mese de baccarat).

Aplicatia Vlad Cazino pentru Android este foarte complexa, oferind acces rapid la colectia de jocuri, la depuneri/retrageri si istoricul acestora, promotii si alte particularitati.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta a anunțat recent că va oferi acces la sistemul de operare Horizon OS, utilizat pe căștile de realitate virtuală Meta Quest, pentru producătorii terți de hardware, precum ASUS și...
#vlad cazino, #cazino, #cazino online, #jocuri, #jocuri online , #stiri jocuri