Jocul video Fortnite este tot mai frecvent motiv de divort

Marti, 18 Septembrie 2018, ora 09:25 16112 citiri
Foto: Epic Games

Motive de zazanie in viata de cuplu ca mama-soacra sau rufele murdare aruncate prin camera au ajuns de-a dreptul demodate in anul 2018.

Pe masura ce popularitatea sa atinge culmi tot mai inalte la nivel global, jocul video online Fortnite isi lasa amprenta si asupra armoniei in familie.

Potrivit site-ului britanic Divorce Online, care ofera informatii si servicii persoanelor care trec printr-un divort, in 200 dintre cererile depuse in Marea Britanie de la inceputul acestui an motivul specificat al separarii este Fortnite - adica 5% dintr-un total de 4.665 de cereri, noteaza Quartz.

Desi compania nu a oferit lamuriri cu privire la modul in care jocul a contribuit la separare, este probabil vorba de faptul ca acesta creeaza dependenta si consuma mult timp.

Consumul de droguri, consumul de alcool si jocurile de noroc sunt cateva dintre motivele invocate cel mai frecvent pentru a pune capat unei relatii in Marea Britanie.

In timp ce ne afundam tot mai mult in lumea digitala, jocurile video si social media ar putea urca mai sus in topul listei motivelor de divort.

Aproape 70% dintre jucatorii Fortnite cumpara cu bani reali bunuri digitale, cum ar fi costume pentru personajele lor. Sumele cheltuite in medie pe accesorii de acest gen se ridica la 85 de dolari. Aproximativ 125 de milioane de oameni din intreaga lume jucau Fornite in iunie.

C.S.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News